Заткнули рота презервативом: відома акторка розповіла, як стала жертвою насильства у 16 років

Заткнули рота презервативом: відома акторка розповіла, як стала жертвою насильства у 16 років

Заткнули рота презервативом: відома акторка розповіла, як стала жертвою насильства у 16 років

Фото: instagram.com/mirasorvino

Міра Сорвіно, яка була жертвою Вайнштейна, заявила, що отримувала пропозиції ролей в обмін на секс.

Американська акторка та володарка "Оскара" Міра Сорвіно, яка вже раніше зізнавалась про домагання Вайнштейна, розповіла що стала жертвою харасменту ще у підлітковому віці.

У відвертому інтерв'ю Голлівудській асоціації іноземної преси HFPA In Conversation 50-річна акторка розповіла, що, коли їй було 16 років, вона прийшла на прослуховування до кастинг-директора на роль у фільмі жахів.

"Щоб налякати мене, він прив'язав мене до стільця, вдарив мою руку, а мені було 16 років, а потім він заткнув мені рота замість кляпа презервативом, щоб я краще вжилася в роль", - пригадала Сорвіно, але не назвала ні фільм, ні прізвища кастинг-директора.

Також акторка зізналася, що на той час навіть не знала що таке презерватив, а також висловила своє обурення тим, що у директора за кастингом на прослуховуванні був презерватив, повідомляє видання Page Six.

"Це було так неадекватно! І якого біса він робив з презервативом в кишені на прослуховуванні", - зауважила володарка "Оскара" 1996 року за фільм "Могутня Афродіта".

Сорвіно також додала, що після цього кастингу вона зрозуміла, як працює кіноіндустрія.

"Коли ти молодий, ти не ставиш ніяких питань. Ти думаєш, що маєш зробити все, щоб зняти якісну сцену. Режисери тиснуть на вас, щоб ви вступали з ними в зв'язок, а кастинг-директора прямо говорять, що ви отримаєте роль, якщо займетися з ними сексом. Я часто з цим стикалася", - розповіла вона, додавши, що ніколи на це не погоджувалася, через що не збудувала гідної кар’єри.

Нагадаємо, секс-скандал у Голлівуді розпочався, коли декілька відомих зірок звинуватили продюсера Гарві Вайнштейна у сексуальних домаганнях, серед яких були Анджеліна Джолі та Гвінет Пелтроу. Пізніше до звинувачень приєдналася акторка Роуз Макгавен, яка заявила що Вайнштейн зґвалтував її.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація