Завидний холостяк Дмитро Комаров вийшов у світ із красунею-сестрою

Завидний холостяк Дмитро Комаров вийшов у світ із красунею-сестрою

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Ведучий "1+1" наробив чимало переполоху на святі на честь дня народження Viva!.

Популярний український телеведучий і мандрівник Дмитро Комаров відвідав вечірку з нагоди дня народження журналу Viva!, королевою якої була Оля Полякова.

Завидний холостяк країни наробив чимало переполоху на святі, засвітившись на червоній доріжці з чарівною блондинкою.

Як пізніше з'ясувалося, Дмитро вирішив прийти на вечірку разом зі своєю молодшою ​​сестрою Ангеліною, з якою радісно позував фотографам.

Фото: ТСН.ua

Нагадаємо, що 20 листопада журнал Viva! відзначав свій 14-й день народження. Глянець відомий тим, що постійно пише ексклюзивні інтерв'ю про зірок українського шоу-бізнесу і розкриває їхні найнеймовірніші секрети. У зв'язку з цим свято не могло не відбутися без артистів, ведучих, акторів і танцюристів України, які дуже люблять і цінують Viva!.

Зокрема, на червоній доріжці були помічені телеведучі Єгор Гордєєв, Людмила Барбір, Олександр Попов, Лідія Таран, Дмитро Комаров, Соломія Вітвіцька, Володимир Остапчук, Ігор Циганик і Валентина Хамайко.

Зірки "1+1" традиційно приготували подарунок-сюрприз для команди улюбленого журналу Viva!. Це велика кришталева зірка з гравіюванням, яку прийняла головний редактор Іванна Слабошпицька.

Повʼязані теми:

Наступна публікація