"Збій в комунікації": на Банковій прокоментували скандал навколо претензій Приходько до ролику за Порошенка

"Збій в комунікації": на Банковій прокоментували скандал навколо претензій Приходько до ролику за Порошенка

"Збій в комунікації": на Банковій прокоментували скандал навколо претензій Приходько до ролику за Порошенка

Фото: facebook.com/profile.php?id=100007430375089&fref=nf

Ситуацію чиновники назвали прикрим непорозумінням.

Заслужена артистка України збирається судитися з виробниками телевізійного ролика на підтримку президента Петра Порошенка. Співачка Анастасія Приходько каже, що її запрошували зніматись у соціальній рекламі, а виявилося, що це політична агітація, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Тракторист, учителька, кінорежисер, співачка, відомі українці – всі говорять про досягнення. Коли цей ролик був готовий, одна з героїнь обурилася. Приходько здійняла галас іще до виходу ролика в ефір, але на це не зважили і запустили відео на телебаченні. В Адміністрації президента ситуацію називали прикрим непорозумінням, провину за котре поклали на знімальну групу. "Ну, можна списати на те, що відбувся якийсь збій в комунікації, ну окей. Була претензія, виробник прибрав. Переговори про сам зміст запису вів продюсер цього ролику. Очевидно, як він каже, було повідомлено, що це буде соціальний ролик. Під час запису прізвище Порошенко лунало", - пояснив фахівець з інформаційної політики АП Володимир Горковенко.

Українська співачка збирається судитися з виробниками ролика на підтримку Порошенка

Українська співачка збирається судитися з виробниками ролика на підтримку Порошенка

Директор ТОВ "Медіа про ком’юнікейшнс" Євгеній Цяпенко твердить, що Приходько повідомляли про всі нюанси. "Горковенко сказав: якщо за підписом президента, то він вийде на всіх телеканалах, і я бачив, що Настя відверто зраділа. Тому зараз реакції Насті відверто дивує, що щось вона не зрозуміла і не знала. Вона професійна співачка, і зі слухом у неї, напевне, все гаразд", - зауважив він.

ТСН знайшла всіх героїв ролика, серед них є ті, хто змістом задоволений, але майже всім їм говорили, що вони знімаються в соціальній рекламі про те, чого досягла Україна, а конкретно про президента мова не йшла. Чернігівській пенсіонерці Раїсі Кузьменко за участь у зйомках навіть пообіцяли підвищити пенсію. "Я 43 роки проробила, 1700 пенсія. Пока нічого немає. Було 1600 і дали 300 чи 280, щось таке. Вони сказали, що вам прийдуть гроші потім. Це буде платно", - розповіла вона.

Наразі юристи Насті Приходько готують судовий позов і збирають докази, щоправда, листи розіслали на телеканали, які транслювали ролик і студію, яка його знімала. Адміністрації президента у списках відповідачів поки що немає. "Ми будемо звертатися з позивними заявами на тих осіб, які використали Приходько у власних цілях, без її згоди і отримують за це певні привілеї", - заявили адвокати. Поки ж з ролика, який демонструють українські телеканали, співачку вирізали і замінили музику.

Кореспондент ТСН Дмитро Святненко

Повʼязані теми:

Наступна публікація