"Зґвалтували і тримали в ув'язненні": співачка Duffy приголомшила зізнанням

"Зґвалтували і тримали в ув'язненні": співачка Duffy приголомшила зізнанням

Фото: Associated Press

Володарка "Греммі" пояснила, куди і чому зникла.

Британська співачка та володарка "Греммі-2009" Еймі Енн Даффі, відома як Duffy, майже 10 років тому раптово зникла зі сцени. 

Що стало причиною такого вчинку, вона розповіла тільки зараз, опублікувавши відповідний і єдиний пост в своєму Instagram. За словами співачки, вона весь цей час відновлювалась після моторошного інциденту.

"Ви уявити собі не можете, скільки разів я думала про те, щоб написати про це. Що саме я напишу і що буду відчувати після. Я досі не впевнена, чому саме зараз прийшов час зробити це і чи допоможе мені це насправді. Я не можу пояснити жодних причин. Багато з вас думали, що зі мною сталося, куди я зникла і чому", - зазначила 35-річна зірка.

Фото: instagram.com/duffy

Та, як пояснила Duffy її зґвалтували, накачали наркотиками та утримували в ув'язненні.

"Зі мною зв'язався журналіст: він знайшов спосіб знайти мене, і минулого літа я все йому розповіла. Він був дуже добрим, і це було дивно - нарешті мати можливість поговорити про це. Правда полягає в тому - і, будь ласка, повірте мені, що зараз зі мною все гаразд, я в безпеці, - правда в тому, що мене зґвалтували, накачали наркотиками і тримали в ув'язненні протягом декількох днів. Як бачите, я вижила. Відновлення після цього зайняло якийсь час. У мене немає іншого більш підхожого способу, щоб сказати це. Але я можу сказати вам, що в останні роки я тисячі і тисячі днів дуже хотіла відчути сонячне світло і щастя в грудях. І це сонце нарешті на мене світить", - заявила зірка.

Однак співачка не стала уточнювати, коли саме стався інцидент, а також не стала розкривати імена людей, які зробили це

Зауважимо співачка Duffy набула популярності наприкінці 2000-х. Серед найбільш відомих хітів - Mercy, Warwick Avenue, Rain On Your Parade і Stepping Stone. 2009 року її альбом Rockferry був нагороджений статуеткою "Греммі" у категорії "Найкращий вокальний поп-альбом".

Повʼязані теми:

Наступна публікація