Жертву Вайнштена звинуватили у брехні, через її нестримні емоції під час суду

Жертву Вайнштена звинуватили у брехні, через її нестримні емоції під час суду

Фото: Associated Press

Жінка розплакалася під час давання показань проти продюсера.

Як не намагався горезвісний продюсер Гарві Вайнштейн призупинити розгляд судової справи, щодо зґвалтувань, суд у Нью-Йорку над ним все ж таки днями розпочався.

Так, за повідомленням видання Variety, під час одного з нещодавніх засідань, ймовірна жертва Вайнштейна Мімі Галеі не стримала своїх емоцій і розридалася під час давання свідчень проти продюсера. Після цього адвокат Вайнштейна звинуватив її у брехні і заявив, що вона не підтримує стосунки з продюсером від жовтня 2017 року, саме відтоді коли це "перестало бути модно".

42-річна Мімі була першою із двоїх жінок, чиї звинувачення призвели до порушення кримінальної справи проти Вайнштейна в Нью-Йорку. Так під час давання показань, вона ридаючи, розповідала, як продюсер фільму перетворив дружню зустріч в своїй квартирі на Мангеттені в липні 2006 року на жахливе випробування, коли він примусово займався з нею оральним сексом.

Мімі Галеі покидає залу суду після свідчень проти Ванштейна / Фото: Associated Press

"Він утримував мене на ліжку і займався зі мною оральним сексом. Тоді у мене були критичні дні. У мене там був тампон. Я почувалася жахливо. Я намагалася вибратися і втекти, поки не зрозуміла, що це марно", - розповіла потерпіла та почала ридати.

Цікаво, що вперше вона заявила про зґвалтування Вайнштейна в жовтні 2017 року, а через два роки зізналася у тому, що стала жертвою сексульного насильства з боку продюсера через два тижні після першого випадку Причому за її словами продюсер не примушував її до інтиму.

Вайнштейн зайнявся з нею сексом, в той час як вона нерухомо лежала. На запитання прокурора, чи хотіла Халеі в той день сексу з Вайнштейном, вона дала негативну відповідь. Однак коли захист запитав, чи примушував обвинувачений її до сексу, вона також відповіла "ні".

Нагадаємо, нещодавно Гарві Вайнштейну були висунуті нові обвинувачення в сексуальних злочинах.

Повʼязані теми:

Наступна публікація