"Жінка, яка прагне щастя": на "1+1" відбудеться прем'єра драми "Бідна Саша"

"Жінка, яка прагне щастя": на "1+1" відбудеться прем'єра драми "Бідна Саша"

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Головні ролі у серіалі виконали Анастасія Шульга та Олександр Соколов.

Сьогодні, 1 березня, о 20:45 на "1+1" відбудеться прем'єра українського серіалу "Бідна Саша". Головні ролі у серіалі виконали українські актори Анастасія Шульга та Олександр Соколов.

За сюжетом, незадовго до свого весілля Саша дізнається, що вагітна. Вона готова поділитися щастям з коханим, але замість весільної сукні та фати вимушена купити квиток на потяг, щоб зникнути із рідного міста назавжди.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Через старий кримінальний борг Сашу зраджує наречений. Він одружується з дочкою слідчого, щоб не потрапити до в'язниці. Та шлях до нового життя для Саші обертається новим випробуванням. У поїзді дівчина знайомиться з авантюристкою Валерією (Катериною Тишкевич). Нова знайома, спровокувала серйозну аварію на залізничній дорозі і втекла з місця події, забравши велику суму грошей із сусіднього купе. Саша оговтується вже в лікарні та дізнається, що її звинувачують у тому, що сталося, та приймають за Лєру.

16-серійну драму знімали у Києві 2019 року за оригінальною ідеєю Тетяни Малахової. Авторка  надихнулася історією дівчини, яку побачила в новинах, а потім знайшла про неї матеріали в соцмережах. А для режисера-постановника стрічки  головним натхненням стали самі актори. Саме вони допомогли режисеру реалізувати  історію, яку глядачі побачать вже сьогодні .

Сценарій прописаний таким чином, що в кожній серії на героїню чекає нове випробування, яке їй доведеться долати. А ті недитячі ситуації, в які вона потрапить, будуть підсилювати емоції ще й тим, що Саша - вагітна. І розуміння цього тільки додають глядачеві градус гостроти і хвилювання

розповів режисер-постановник картини Павло Тупик
Фото: пресслужба каналу "1+1"

За словами акторки Анастасії Шульги, роль Саші стала для неї найважливішою та найскладнішою в кар'єрі. В реальному житті себе у подібній ситуації уявляє важко, але точно знає, що б робила.

Знаю, що кожен плакав, зариваючись в подушку від безвиході, але попри всі проблеми, знаходив вихід і ставав сильнішим. Саме через це моя Саша - сильна, попри свою інфантильність і недосвідченість, вона хоче жити заради себе, дитини і кохання. Це - її найсильніша риса характеру, але водночас і "найслабше місце". Що б я робила на її місці? Не знаю, але точно б боролася за себе і свою дитину

сказала акторка
Фото: пресслужба каналу "1+1"

Офіційним саундтреком драми стала пісня "Сила", автором та виконавицею якої є відома українська співачка TAYANNA. Цікаво, що цю пісню артистка присвятила всім українським жінкам.

Головну роль у серіалі виконує Анастасія Шульга (Саша), а образ її коханого (Романа) втілить Олександр Соколов.

Дивіться драму "Бідну Саша" на телеканалі "1+1" вже сьогодні, 1 березня  о 20:45.

Повʼязані теми:

Наступна публікація