"Жіноча хіп-хоп сенсація". Реперка Alyona Alyona отримала престижну міжнародну премію

"Жіноча хіп-хоп сенсація". Реперка Alyona Alyona отримала престижну міжнародну премію

Реперку відзначили за масивний та динамічний драйв.

Українська реп-виконавиця Alyona Alyona отримала міжнародну нагороду Anchor award, яку щорічно присуджують найбільш багатообіцяючому новому артистові, йдеться на сторінці премії у Facebook.

Реперку відзначили за "масивний, динамічний драйв, поставлений на темні, качаючі ритми" і за популярність, якої вона всього за рік з початку кар'єри домоглася в світі.

The winner of the 4th ANCHOR Award as presented by the Jury members: Arnim Teutoburg-Weiß, Bob Rock, Kate Nash, Tony...

Posted by ANCHOR Award on Saturday, September 21, 2019

"Жіноча хіп-хоп сенсація Alyona Alyona підірвала публіку своїм українським репом!", - зазначається у повідомленні.

The female hip-hop sensation @alyona.alyona.official blew away the audience with her Ukrainian Rap! Björn Buddenbohm @ Nochtspeicher

Posted by ANCHOR Award on Saturday, September 21, 2019

Сама виконавиця подякувала всім шанувальникам за підтримку. "Дякую всім! Ми зробили це разом", - написала Alyona Alyona в сторіз у своєму Instagram.

ANCHOR - міжнародна музична премія, яку вручають найбільш перспективним молодим талантам. Від 2016 року нагородження відбуваються щороку в вересні під час міжнародного фестивалю Репербан (Reeperbahn Festival) у Гамбурзі, Німеччина. Шістьох номінантів з різних країн світу обирає рада музичних фахівців, а переможця визначає журі.

На початку вересня Alyona Alyona випустила новий кліп на трек "Булінг". У пісні співачка торкається теми дитячого цькування та розповідає, чому, на її думку таке трапляється. У відео реперка продемонструвала приклади булінгу щодо оточення, яке чимось відрізняється від інших: зовнішністю, сексуальною орієнтацією, міркуваннями.

Повʼязані теми:

Наступна публікація