Член журі "Танців з зірками" Кухар прокоментувала пародію "Кварталу 95" на своє суддівство у проекті

Член журі "Танців з зірками" Кухар прокоментувала пародію "Кварталу 95" на своє суддівство у проекті

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Зірка розповіла, що її близьким пародія дуже сподобалася.

Цієї неділі на телеканалі "1+1" відбувся чвертьфінал легендарного оновленого проекту "Танці з зірками", темою якого стала "машина часу".

За загальним результатом глядацького голосування та балів суддівської трійки найменшу кількість балів за два номери отримали Сергій та Сніжана Бабкіни, таким чином залишивши проект.

Сьогодні до студії "Сніданку з 1+1" завітала найбільш вимоглива суддя "Танців з зірками" Катерина Кухар. Цікаво, що всесвітньо відома балерина на знак своєї прихильності подарувала ведучим Руслану Сенічкіну та Людмилі Барбір квіти, як і щонеділі учасникам на паркеті. А також відверто розповіла, що пара Юрія Ткача та Ілони Гвоздьової позитивно впливає на її сина Тимура:

"Мені подобаються всі учасники нашого проекту, але справжнім відкриттям для мене став Юрій Ткач. У нього неймовірна пластика. Більше того, мені здається, що у його родини хтось точно мав займатись балетом. Після прем’єрного прямого ефіру першим запитанням мого сина стало: "Мамо, як ти могла поставити Юрію Ткачу такі низькі оцінки?". Спочатку  у мене був шок, але потім я вигадала гарний спосіб контролювати Тимура у навчанні. Якщо у нас є проблеми з домашнім завданням, я одразу кажу: "Тимуре, ти пам’ятаєш, що у нас скоро прямий ефір, де буде танцювати Юрій?", - жартуючи розповіла артистка.

Катерина Кухар розповіла про проект "Танці з зірками"

Катерина Кухар розповіла про проект "Танці з зірками"

Також у прямому ефірі "Сніданку з 1+1" всесвітньо відома балерина зізналась, як відреагувала на пародію студії "Квартал 95" на себе на "Танцях з зірками":

"Для мене ця пародія була великою несподіванкою. Пам’ятаю, що у той момент ми були всією родиною вдома. Гучніше за всіх сміявся мій син, мама та чоловік. Ми отримали позитивні емоції: важливо в житті дивитись на себе з різних боків та раціонально сприймати критику, адже я намагаюсь кожного дня вчитись новому та ставати кращою. Дуже вдячна студії "Квартал 95" за таку влучну пародію", - поділилась Катерина.

Зазначимо, що 28 жовтня на сцені Національної опери України у спектаклі "Шахерезада" Катерина Кухар станцює з провідним солістом "Астана Опера" Адамжаном Бахтіяро:

"За радянських часів цей спектакль був заборонений: вважався занадто еротичним. І ось, тільки в двохтисячних, в українців з'явилася можливість познайомитися ближче з цим східним твором. Цей балет - справжнє буяння фарб, пристрасті та неймовірної хореографії. Я дуже рада танцювати з таким віртуозним танцівником, як Адамжан. Буде гаряче", - розповіла Катерина.

Нагадаємо, цієї неділі у півфіналі глядачі побачать на паркеті пари Наталі Могилевської та Ігора Кузьменка, Наді Дорофєєвої та Євгена Кота, Ахтема Сеітаблаєва та Олени Шоптенко, а також Юрія Ткача та Ілони Гвоздьової. Пари виконають по два танці.

Дивіться півфінал оновлених "Танців з зірками" 22 жовтня о 21:00 на телеканалі "1+1". 

Повʼязані теми:

Наступна публікація