Журі визначило нову переможницю конкурсу "Міс Земля". Українка до фіналу не потрапила

Журі визначило нову переможницю конкурсу "Міс Земля". Українка до фіналу не потрапила

Фото: Міс Земля / Facebook

Конкурс виграла представниця В'єтнаму.

Стало ім'я переможниці міжнародного конкурсу краси "Міс Земля".

Про це йдеться на офіційній сторінці конкурсу в Facebook.

Корону переможниці, оздоблену коштовним камінням із 80 країн світу, одягли представниці В'єтнаму Нгуєн Фуонг Хан.

Про переможницю відомо, що їй 23 роки. Вона вивчає маркетинг в університеті, вільно говорить в'єтнамською та англійською мовами. У своїй презентації дівчина представила екологічний проект щодо захисту однієї з найбільших у світі річок - Меконг та людей, життя яких залежить від неї. Меконг протікає через Китай, М'янму, Лаос, Таїланд, Камбоджу і В'єтнам.

Фінал конкурсу відбувся в столиці Філіппін Манілі. Загалом, у "Міс Земля" взяли участь представниці 87 країн. До фіналу пройшли 18: Нідерланди, Чилі, Румунія, Бразилія, Японія, Португалія, Словенія, Південноафриканська Республіка, Італія, Філіппіни, Гана, Колумбія, В'єтнам, Чорногорія, Венесуела, Австрія, Непал, Мексика.

MIss Earth 2018 Grand Coronation Night

 

Опубліковано Miss Earth Субота, 3 листопад 2018 р.

Україна, яку представляла 23-річна киянка Анастасія Кривохижа, до фіналу не пройшла.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Вот и закончился конкурс @missearth Первое место заняла @1995__npk с Вьетнама Остальные три призовых места получили представительницы Мексики @melissafloreg , Колумбии @valeayos и Австрии @lanymel В этом году принимало участие 87 стран, но три участницы не дошли до финала : представительница Лебанона была дисквалифицирована за общую фотографию с Израилем (по желанию представителей страны), Представительница Канады не пожелала находиться тут (по организаторским причинам) и моя соседка @mariaarmenaki (представительница Кипра) попала в больницу за два дня до конкурса (из-за качества еды, проблемы с которой имели тут все) Вот такой вот выдался конкурс, надеюсь вам было интересно узнать немножечко больше А мне пора на Родину, самую любимую и родную ❤️❤️❤️

Публикация от Anastasiia Kryvokhyzha (@anastasiia_kryvokhyzha)

"Міс Земля" є одним із найвідоміших у світі поруч з такими конкурсами краси як "Міс Всесвіт", "Міс Світу" і "Міс Інтернешнл". Захід відбувається під егідою ООН, адже конкурс покликаний привернути увагу людства до екологічних та гуманітарних проблем.

Повʼязані теми:

Наступна публікація