Зі скакалкою в спортзалі: Тіна Кароль показала, як відзначає день народження

Зі скакалкою в спортзалі: Тіна Кароль показала, як відзначає день народження

Зі скакалкою в спортзалі: Тіна Кароль показала, як відзначає день народження

Сьогодні артистці виповнилося 33 роки.

Співачка і тренер "Голосу країни-8" Тіна Кароль відзначає сьогодні день народження.

Свій ранок вона розпочала з того, що вийшла в прямий ефір в Instagram, де її фанати змогли привітати онлайн. Також Тіна відповідала на всі запитання шанувальників, які ті писали їй в коментарях.

Записи прямих ефірів з'явилися доступні в Мережі. Судячи з них, Кароль зараз відзначає день народження з сином в Лондоні.

День народження – не привід пропускати тренування, тому Тіна вирушила до спортзалу і показала під час прямої трансляції, чим вона там займалася. Співачка в кроп-топі і лосинах стрибала на скакалці.

Також Тіна подякувала своєму фан-клуб за подарунок, від якого вона була в захваті. Шанувальники співачки зняли зворушливе відео, на якому члени фан-клубу з 14 країн світу привітали її в незвичайних місцях. Шанувальники навіть принесли плакат з привітаннями до Верховної Ради.

А в Києві її фанати влаштували своєрідний флешмоб: вони розклеїли в центрі міста більше 10 тисяч плакатів з написами: "ФанТіна любить Тіну", "Тіно, з днем народження", "Тіно, ми тебе любимо".

Нагадаємо, в січні Кароль була в гастрольному турі по США з сольною програмою "Різдвяна історія". Вона виступила в Нью-Йорку, Чикаго, Рочестері, Бостоні, Стемфорді та Філадельфії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація