Зірка "1+1" Людмила Барбір розповіла, який спадок залишила їй бабуся

Зірка "1+1" Людмила Барбір розповіла, який спадок залишила їй бабуся

Фото: Світське життя

Ведуча пригадала, як на Трійцю до лісу за папороттю ходила.

Ведуча "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір, яка нещодавно разом з Русланом Сенічкіним знялась у благодійному календарі "Щирі. Свята", розповіла, що буковинська бабуся залишила їй у спадок, йдеться у "Світському житті".

Зірка каналу "1+1" також розповіла про сімейні традиції на Зелені свята.

"Звичайно була традиція. Ми ходили до лісу і рвали папорть, гілки з дуба і все прикрашали, повністю встеляли підлогу. Прикрашали цими гілками і папопроттю ворота, хвірточки, двері. Отак вранці прокидаєшся, коли воно вже трохи зів'яне і ходиш по папороті. А потім ми збирали кілька гілочок і залишали. Бо було таке повір'я, що коли грім гримить і блискавка в небі, то якщо запалити саме з Зелених свят оцю папороть та гілочки, то воно відводить грім від хати", - поділилася Людмила Барбір порадою, як захиститися від негоди.

Людмила Барбір розповіла, як витримала зйомки із намистом у 5 кілограм

Людмила Барбір розповіла, як витримала зйомки із намистом у 5 кілограм

Також телеведуча розповіла про неймовірні вишиті сорочки від бабусі.

"Напевне найбільший скарб для мене, це те, що бабуся своїми руками бездоганно володіла усіма техніками шиття та вишивання. І в мене є кілька вишитих сорочок її. Вона всім своїм внукам та дітям порозшивала. Тобто саме запаска від неї залишилась, залишилась вишита сорочка. Коралів нажаль не залишилось, але зате вона моїй сестрі залишила шафу, якій вже 150 років, а може й більше", - заявила зірка.

Нагадаємо, навесні у Грузії через Людмилу Барбір "побилися" на кинджалах.

Повʼязані теми:

Наступна публікація