Зірка "Фантастичних звірів" Езра Міллер на підборах та у мереживній сукні став героєм Playboy

Актор приміряв на себе відверті жіночі образи.

Відомий американський актор, зірка стрічки "Фантастичні звірі" Езра Міллер полюбляє епатувати публіку, що вчергове довів своєю досить оригінальною фотосесією.

Днями артист знявся в епатажній фотосесії для журналу Playboy і дав відверте інтерв'ю. Актор настільки проникливо розповів про тяготи свого життя, що навіть змусив плакати журналіста, йдеться у виданні Нuffington Рost.

Езра, який давно ідентифікує себе як квіру (людину, що відкидає традиційні гендерні ідентичності і всілякі соціальні ярлики - прим. ред.). Але "квір" для нього не просто слово, а можливість відмовитися від загальноприйнятих норм і рамок, щоб дати волю самовираженню. І повною мірою він зміг це продемонструвати на прикладі фотосесії для Playboy.

Про це стало відомо з офіційної сторінки видання у Twitter, де був опублікуваний невеликий відеозапис з фотосесії і невеликі уривки інтерв'ю. 

"Я намагаюся знайти чудових істот, які розуміють мене, як дивовижно бути з летючою мишою, і я відчуваю, що я одружився з ними 25 років тому". Зірка Езра Міллер з Банні-вушками постає у  Playboy, щоб поговорити про поламорність, біль, задоволення та інше", - проанонсували розмову з актором у виданні.

На провокаційних знімках можна побачити Езру в декількох образах. Один з ключових - в фірмових "кролячих" вушках і на підборах. Також Міллер приміряв сукні, одна з яких була мереживною.

Однак, незважаючи на те, що подібні витівки притаманні акторові, багато хто з коментаторів під відео не залишилися задоволені побаченим.

Повʼязані теми:

Наступна публікація