Зірка "Гаррі Поттера" Джулі Волтерс вперше розповіла про боротьбу з раком

Зірка "Гаррі Поттера" Джулі Волтерс вперше розповіла про боротьбу з раком

Фото: Associated Press

У акторки півтора року тому діагностували рак кишківника.

Британська акторка Джулі Волтерс, яка виконала роль Моллі Візлі у стрічці "Гаррі Поттер", вперше розповіла про боротьбу з онкохворобою.

Так, 18 місяців тому у 69-річної знаменитості лікарі діагностували рак кишківника третьої стадії. Про це Джулі розповіла в інтерв'ю BBC.

Так, півтора року тому Волтерс вперше звернулася до медиків зі скаргами на розлад шлунка та легкий дискомфорт. Згодом, до цих симптомів додалися біль у животі, печія та блювота.

Фото: Associated Press

Акторка була на зніманнях, коли їй зателефонували та повідомили жахливий діагноз. "Я спочатку подумала, що це все дурниці, і вони, швидше за все, помилилися. Я не могла в це повірити", - розповіла зірка.

Джулі поділилася неприємною новиною зі своїм чоловіком Грантом Роффе, з яким вона одружена понад 30 років. "Я ніколи не забуду його обличчя. На його очах виступили сльози", - розповіла Джулі.

Втім, Волтерс не опустила руки та оголосила війну своєму діагнозу. Зірці вдалося побороти рак. Після операції та курсу хіміотерапії сканування показало, що організм акторки чистий.

Фото: Associated Press

Зірка припускає, що знімання у фільмі "Таємничий сад", можливо, стануть для неї останніми.

"Я не кажу, що взагалі більше ніколи не буду грати. Але я безумовно не думаю, що зможу повернутися до зйомок, які проходять по шість днів на тиждень, з п'ятої ранку до сьомої години вечора", – поділилася знаменитість.

Нагадаємо, наразі бореться із онкохворобою акторка серіалу "Усі жінки відьми" Шеннен Догерті.

Повʼязані теми:

Наступна публікація