Зірка "Сексу і міста" Кеттролл назвала причину, через яку ніколи не повернеться до серіалу

Зірка "Сексу і міста" Кеттролл назвала причину, через яку ніколи не повернеться до серіалу

Фото: Associated Press

Акторка натякнула на ворожнечу з Сарою Джессікою Паркер.

Акторка, найбільш відома роллю Саманти Джонс у серіалі "Секс і місто", Кім Кеттролл, яка наприкінці минулого року привселюдно посварилася з Сарою Джессікою Паркер, заявила, що ніколи не повернеться до серіалу.

62-річна зірка у інтерв'ю виданню Daily Mail, зазначила, що історія з серіалом про чотирьох подруг закрита для неї раз і назавжди.

"Ніколи. Це не для мене. Я намагаюся робити уроки зі свого життя, і мій головний урок полягає в тому, щоб працювати тільки з хорошими людьми і робити це весело", - відповіла Кеттролл на запитання про повернення до ролі Саманти. Тим самим натякаючи на ворожнечу з колегою за стрічкою Джессікою Паркер.

Фото: Associated Press

Зауважимо, що конфлікт між героїнями культового серіалу виник одразу після його закінчення 2004 року Тоді у ЗМІ йшлося про те, що Сара Джессіка Паркер, Крістін Девіс і Синтія Ніксон трималися подалі від Кім і не брали її в свою компанію за межами знімального майданчика.

Крім того, невдоволення Кеттролл викликало те, що гонорар Паркер був набагато більше, ніж у неї та інших виконавиць ключових ролей.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що виконавиця ролі Керрі Бредшоу у "Сексі і місті" Сара Джессіка Паркер ледь не покинула знімання через домагання.

Повʼязані теми:

Наступна публікація