Зірка "Сексу і міста" Сінтія Ніксон розмістила фото з Джессікою Паркер після її сварки з Кім Кетрол

Зірка "Сексу і міста" Сінтія Ніксон розмістила фото з Джессікою Паркер після її сварки з Кім Кетрол

Сара Джессіка Паркер та Сінтія Ніксон / Фото: Getty Images

Дехто вважає, що таким чином акторка висловила підтримку своїй знаменитій колезі.

Міранда з серіалу "Секс і місто", акторка Сінтія Ніксон розмістила фотографію із Сарою Джессікою Паркер і цим спричинила справжнісінький фурор серед шанувальників, йдеться у "Сніданку з 1+1".

Вже декілька тижнів закордонні ЗМІ обговорюють скандал між акторками серіалу "Секс і місто": Сарою Джесікою Паркер (Кері) та Кім Кетрол (Самантою). Через їхнє непорозуміння відмінили навіть знімання третьої частини фільму "Секс у великому місті".

Чому посварилися Сара Джесіка Паркер та Кім Кетрол

Чому посварилися Сара Джесіка Паркер та Кім Кетрол

Шанувальники "нью-йоркської четвірки" просто приголомшені таким перебігом подій. Але надії на примирення акторок не втрачають. Можливо і недаремно, адже Сінтія Ніксон (Міранда) вперше за довгий час розмістила фотографію із подругою у своєму Instagram і підписала.

"Давні друзі зустрілися на зніманнях для T Magazine…Сумую за тобою, Саро Джессіко Паркер".

Цю світлину користувачі Мережі активно обговорюють, хтось вважає, що так Сінтія Ніксон стала на бік Сари Джесіки Паркер. А інші сподіваються, що продовження фільму все ж можливе.

Скандал між Кім Кетрол, яка грала у серіалі Саманту та Сарою Джесікою Паркер – Кері триває вже не перший рік. Кетрол звинувачувала Паркер у нещирості та інтригах на знімальному майданчику. На що Сара Джессіка дуже болісно реагувала, мовляв, взагалі не розуміє таких звинувачень.

А кілька тижнів тому, коли Кетрол трагічно втратила брата, Паркер публічно висловила колезі своє співчуття, на що Кім просто у своєму Instagram відповіла, їй непотрібна любов та підтримка Сари Джессіки Паркер.

Повʼязані теми:

Наступна публікація