Зірка серіалу "Чужоземка" прокоментував чутки про свою "гомосексуальність"

Зірка серіалу "Чужоземка" прокоментував чутки про свою "гомосексуальність"

Фото: Associated Press

Сем Г’юен зізнався, що шість років його цькували, вважаючи геєм.

Зірка серіалу "Чужоземка", британський актор Сем Г’юен прокоментував чутки про свою "гомосексуальність".

Так, на своїй сторінці у Twitter знаменитість оприлюднив відвертий пост, де зізнався, що протягом тривалого часу він був жертвою булінгу та знущань в Мережі. 39-річний актор заявив, що йому набридло, що всі вважають його геєм.

"Після останніх шести років постійних знущань, переслідувань і брехливих історій про мене, які поширювали в Мережі, я перебуваю в розгубленості. Я засмучений, розчавлений і більше не можу мовчати. Це зачіпає моє життя, мій психічний стан і турбує мене кожного дня. Мої колеги, друзі, сім'я, я сам - фактично всі, з ким я пов'язаний, - були ображені і зганьблені, отримували смертельні погрози, зіткнулися з переслідуванням і оприлюдненням особистою інформацією, а також з мерзенними і брехливими історіями. Я ніколи не говорив про це, тому що вірю в людяність і завжди сподівався, що ці хулігани просто залишать нас у спокої. Я не можу вдаватися в подробиці з юридичних причин, але вони професіонали: вчителі, психологи", – зізнався актор у мікроблогу.

Фото: Associated Press

Орієнтація Сема Г’юена багато разів ставала предметом для обговорення у громадськості. Адже акторові доводилося неодноразово грати гомосексуальних чоловіків.

"Я нормальний хлопець і зовсім не схожий на тих персонажів, яких граю", – додав знаменитість.

Нагадаємо, не так давно зірка "Володаря Перснів" Маккаллен розповів, чому лише в 49 зізнався в гомосексуальності.

Повʼязані теми:

Наступна публікація