Зірка серіалу "Хазяйка" Анна Кошмал вперше поділилася таємницею свого весілля

Зірка серіалу "Хазяйка" Анна Кошмал вперше поділилася таємницею свого весілля

Романтичне весілля відбулося взимку.

Зірка серіалів "Хороший хлопець", "Село на мільйон", "Хазяйка" Анна Кошмал не охоче демонструє особисте життя публіці.

Однак свого часу опублікувала в Instagram кілька фото у весільній сукні, не написавши жодного пояснення під знімком. Оскільки красуня вже не раз грала наречену на екрані та позувала у білих сукнях та вельоні, прихильники вирішили, що це може бути новий проєкт.

На знімальному майданчику нового серіалу "Великі Вуйки", де вона зіграє столичну дівчину Анну, акторка підтвердила, що вона справді одружилася. Весілля відбулося взимку.

"Так, я не приховую, що вийшла заміж. Ми розписалися взимку, оскільки обоє хотіли влаштувати свято саме в цю пору року. Весілля з коханою людиною може бути лише ідеальним. Я дуже романтична особистість. Тож весілля було саме таким, як я мріяла", – розповіла Анна про свої емоції від особливого дня.

Також нещодавно акторка поділилася зі своїми підписниками, що зараз вона "пропадає" на зніманнях серіалу каналу "1+1" "Великі Вуйки". Свою героїню Анна описує як збірний образ молодої міської дівчини, яка має свої кар’єрні амбіції, паралельно намагається побудувати сім’ю та думає про майбутнє. Роль її серіального бойфренда отримав актор Артур Логай. У серіалі пара зіштовхнеться з багатьма проблемами, актуальними для української молоді.

“У перервах між зніманнями я намагаюсь просто поспати, тому що для актора літо – це найгарячіший сезон. Ми працюємо майже кожного дня. Тому я навіть завчасно з’їздила з близькими у відпустку ще у квітні, щоб набратися сил перед напруженим літнім графіком", – поділилася Кошмал.

Нагадаємо, що прем'єра комедії "Великі Вуйки" – спін-оффа популярного серіалу "Останній москаль", у якому деякі улюблені герої з’являться у нових обставинах – поїдуть підкорювати Київ, відбудеться вже цього року на каналі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація