Зірка серіалу "Рабиня Ізаура" Луселія Сантуш завітала на презентацію "Світу навиворіт"

Зірка серіалу "Рабиня Ізаура" Луселія Сантуш завітала на презентацію "Світу навиворіт"

Дмитро Комаров та Луселія Сантуш / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Дмитро Комаров презентував десятий ювілейний сезон власного тревел-шоу.

Днями ведучий-екстремал Дмитро Комаров, який днями повернувся до України, презентував десятий ювілейний сезон проекту "Світ навиворіт", прем’єра якого відбудеться вже 31 жовтня на телеканалі "1+1".

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Телеведучий поділився з гостями своїми враженнями про подорож та розказав цікаві історії, які із ним там трапились.

"Під час експедиції Бразилією ми дуже часто не могли повірити у те, що події, які з нами відбувалися, були реальними. Частина подорожі проходила ніби уві сні або у гостросюжетному голлівудському кіно. Це стосується різних частин Бразилії, адже це країна, в якій поєдналися декілька світів: "Бразилія офіційна", яку ми знаємо і бачили у телевізорі, "Бразилія кримінальна" та небезпечна і дика Амазонка з джунглями та племенами, які перебувають під захистом держави", - розповів ведучий.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Дмитро також повідомив про знайомство із виконавицею головної ролі у всесвітньо відомому серіалі "Рабиня Ізаура" Луселією Сантуш, яка вперше завітала до України, щоб презентувати новий сезон "Світу навиворіт" та зустрітися із прихильниками у шести українських містах.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Ми запросили на нашу презентацію гостю, про яку зняли цікавий сюжет у Бразилії. Це акторка, яка грала головну роль у відомому усім серіалі "Рабиня Ізаура". Цікаво, що рівно 30 років тому на екранах нашого телебачення вперше вийшов цей серіал. Його знають майже всі, адже в час, коли починалась ця романтична історія, вулиці ставали пустими. Це була масова лихоманка. Кумир десятків мільйонів людей побувала в багатьох містах світу, але країни Східної Європи вона, на жаль, не відвідувала. Мені приємно, що першою зупинкою стала Україна", - поділився Дмитро, а потім показав короткий сюжет про їхню першу зустріч та знайомство. 

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Бразильська акторка та виконавиця головної ролі у серіалі "Рабиня Ізаура" Луселія Сантуш, також прокоментувала свій приїзд до України.

"Я дуже щаслива бути тут і дякую за запрошення. Те, що я побачила дорогою з аеропорту, мене вразило. Київ – дуже красиве місто, я просто зачарована ним. Проїжджаючи повз театр, я захотіла обов’язково потрапити на виставу аби подивитися на українських акторів в дії. Звісно, перш за все, я б хотіла піти у гори, про які мені розповідав Дмитро. Він пообіцяв мені поїхати до Ужгорода, до Чернівців, щоб побачити Карпати. У мене є велика мрія піднятися на вершину більше шести тисяч метрів", - розповіла Луселія.

Луселія Сантуш та Катерина Осадча / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Проте Дмитро запропонував акторці піднятися на найвищу точку України Говерлу. На що акторка відповіла, що згодна це зробити просто зараз. 

Зірка також поділилася своїми планами під час перебування в Україні.

"Звичайно, в мене є ще повно планів, щодо подорожі Україною. Крім того, що я беру участь у проекті Дмитра, я хочу пізнати українську культуру і познайомитися ближче з людьми. Сьогодні, наприклад, дорогою ми бачили багато красивих монастирів. Я з нетерпінням чекаю часу, коли зможу їх відвідати і переконатися, що всередині вони не менш фантастичні, ніж зовні", - поділилася акторка.

Окрім того, Дмитро Комаров разом з Луселією Сантуш разом заспівали буддистську мантру, якою вони заспокоювали безпритульних тварин, про яких піклується акторка в Бразилії.

Дмитро Комаров, Луселія Сантуш та Соломія Вітвіцька / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Гостями презентації стало чимало відомих українськаих знаменитостей, серед яких були Надя Дорофєєва, лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя, акторки серіалу "Школа" Альона Курта та Анна Трінчер, суддя проекту "Модель XL" Богдан Юсипчук, ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін, ведуча ТСН Соломія Вітвіцька, Артем Гагарін, дизайнер Іван Фролов й учасники проекту "Голос країни" Віра Кекелія та Роман Дуда, Андрій Лучанко, Марта Адамчук. 

Про подробиці небезпечної зустрічі з бразильською мафією, а також про інші пригоди Дмитра Комарова можна буде дізнатися під час творчих зустрічей із ведучим, які відбудуться в Харкові, Дніпрі, Києві, Ужгороді, Чернівцях та Одесі.

Нагадаємо, прем'єра нового бразильського сезону екстремального тревел-проекту "Світ навиворіт" відбудеться на телеканалі "1+1" вже 31 жовтня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація