Зірка серіалу "Школа" та учасниця "Голосу країни-8" Анна Трінчер розкрила 10 фактів про себе

Зірка серіалу "Школа" та учасниця "Голосу країни-8" Анна Трінчер розкрила 10 фактів про себе

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Артистка розповіла про своє хобі та зізналася, що не вірить у жіночу дружбу.

Анна Трінчер - зірка українськомовної стрічки "Школа" на телеканалі "1+1", яка стала найпопулярнішим серіалом осінньо-зимового сезону.

У серіалі дівчина виконала роль подружки головної героїні Лоли Нати. Юна акторка зізнається, що серіал приніс їй неймовірну популярність, її почали впізнавати на вулицях, просити автографи, а кількість підписників в соціальних мережах досягла майже 300 тисяч.

Але крім гри на сцені, Анна мріє про вокальну кар'єру. Так, кілька років тому Аня в команді Наталії Могилевської брала участь у другому сезоні "Голосу.Діти", але на етапі "вокальних боїв" покинула проект.

Минулого тижня за результатами глядацького голосування підопічна Джамали пройшла до півфіналу "Голосу країни-8", і редакція ТСН.ua вирішила дізнатися у талановитої дівчини цікаві факти про її життя.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

1. У мене є старший брат

2. Я мрію про собаку

3. Часто вдягаю різні шкарпетки на вдачу

4. У дитинстві грала не ляльками, а машинками

5. З усіх напоїв більше всього люблю воду

6. Моє хобі – блогерство

7. Не вірю у жіночу дружбу

8. Люблю все колекціонувати: у дитинстві - наклейки, зараз – блокноти

9. У мене часто змінюються вподобання. Наприклад, сьогодні мені подобається червоний колір, а завтра не можу на нього дивитись

10. Моя мама туркменка

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Зазначимо, що до півфіналу "Голосу країни-8" пройшли Олена Луценко та Дмитро Самко з команди Сергія Бабкіна, підопічні Джамали Анна Трінчер та Христина Храмова, вокалісти Потапа Микита Трондін та Србуі Саргсян, а також Андрій Рибарчук та Михайло Сосунов, наставником яких є Тіна Кароль.

Наразі продовжується продаж квитків на прямі ефіри восьмого сезону "Голосу країни". У знімальному павільйоні у шанувальників проекту буде можливість підтримати своїх фаворитів, на власні очі побачити зіркових наставників, насолодитися грандіозними постановками, неймовірним вокалом восьми півфіналістів і сучасною декорацією, а також побачити з-за лаштунків, як створюється найбільш масштабний вокальний проект України. Квитки можна придбати за посиланням.

Дивіться півфінал "Голосу країни-8", зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, молода матуся Джамала, Потап і Тіна Кароль, цієї неділі, 22 квітня, о 21:00 на телеканалі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація