Зірка серіалу "Всі жінки - відьми" Мілано закликала жінок відмовитись від сексу

Зірка серіалу "Всі жінки - відьми" Мілано закликала жінок відмовитись від сексу

Фото: Associated Press

Акторка оголосила "секс-бойкот" через заборону абортів.

Американська акторка Алісса Мілано, яка нещодавно поділилася подробицями свого зґвалтування, наразі захопилася вирішенням гостросоціальних проблем.

Так, 46-річна зірка серіалу "Усі жінки - відьми" відгукнулася на введення заборони абортів в штаті Джорджія і вирішила почати "секс-страйк", закликаючи жінок відмовитись від сексу.

Знаменитість на своїй сторінці Instagram повідомила, що після оновлень до закону вона сама відмовилася від сексу та заявила, що цим порушуються репродуктивні права жінок.

Фото: instagram.com/milano_alyssa

"Наші репродуктивні права знищуються. Допоки жінки не мають законного контролю над своїм тілом, вони не можуть ризикувати вагітністю. Приєднуйтесь до мене, не займайтеся сексом. Я закликаю до #SexStrike", - закликала акторка.

Зауважимо, закон штату Джорджія під назвою "Серцебиття плоду" був підписаний 7 травня 2019 року. Згідно з ним, жінкам забороняється робити аборт після шостого тижня вагітності, коли на УЗД вже прослуховується серцебиття дитини. 

Нагадаємо, нещодавно проти скандального закону виступила ще одна відома акторка Ешлі Джадд, повідомивши що свого часу зробила аборт, чим наразі дуже задоволена.

Повʼязані теми:

Наступна публікація