Зірка "Скаженого весілля" Джиммі Воха-Воха розповів, як відчув всеукраїнську славу

Зірка "Скаженого весілля" Джиммі Воха-Воха розповів, як відчув всеукраїнську славу

Фото: Світське життя

Французський актор має багато прихильниць серед українок.

Французський актор Джиммі Воха-Воха, який зіграв головну роль в українській стрічці "Скажене весілля", розповів, як його впізнають на вулицях Києва, йдеться у "Світському житті".

Стрічка "Скажене весілля" з успіхом минула в українському прокаті, її подивилося багато глядачів, тому не дивно, що актора почали впізнавати на вулиці.

Фото: Світське життя

"На паспортному контролі прикордонники взяли мій паспорт, придивилися так ніби, де ми тебе бачили, і сказали, ну добре проходь. Сьогодні ж я гуляв Києвом, був у Соборі, їздив у метро, трамваї, і так дійсно було чимало людей, котрі мене впізнали. Були й такі, які дуже хотіли сфотографуватися і це було прикольно. Ми наробили багато селфі", - зізнався француз.

Однак, на відміну від стрічки "Скажене весілля", де в нього є і дівчина і потім вже і дружина, в реальному житті його серце вільне, в нього немає навіть дівчини. Але за словами Джиммі, українські дівчата не залишили його без уваги.

"Я отримав багато милих повідомлень в соцмережах. Я дуже радий, що мені вдалося закохати в свого героя так багато дівчат", - зауважив Воха-Воха.

Актор "Скаженого весілля" Джиммі Воха-Воха зізнався, скільки українок до нього залицялися

Актор "Скаженого весілля" Джиммі Воха-Воха зізнався, скільки українок до нього залицялися

Також актор розповів, що під час нещодавнього святкування дня народження, навіть отримав привітання від українських дівчат.

"Я не влаштовував гучної вечірки, якщо чесно. Але я був дуже радий, коли отримав від українок відео, в яких вони співали українською, та англійскою мовами Happy Birthday. Вони надіслали мені це в Instagram і я їм дуже вдячний", - заявив зірка.

Нагадаємо, нещодавно Юрій Горбунов розповів про те, як вмовляв Олега Винника зніматися у "Скаженому весіллі".

Повʼязані теми:

Наступна публікація