Зірка "Вартових Галактики" Пратт після розлучення з дружиною зобов'язаний п'ять років жити поруч

Зірка "Вартових Галактики" Пратт після розлучення з дружиною зобов'язаний п'ять років жити поруч

Фото: Getty Images

Актор та його дружина Анна Феріс офіційно розлучилися.

Зіркове екс-подружжя голлівудського актора Кріса Пратта та його дружини, акторки Анни Феріс, які більше року тому повідомили про своє розставання, нарешті поставило крапку у стосунках, які тривали 10 років.

Цікаво, що наразі обоє акторів вже влаштували особисте життя. Кріс зустрічається з дочкою Арнольда Шварценеггера Кетрін, а Анна - з оператором Майклом Барретом. 

Так, днями стало відомо виданню TMZ, що пара нарешті офіційно розлучилася. Проте приватний суддя підписав угоду між екс-подружжям, згідно з якою протягом наступних п'яти років Кріс і Анна повинні жити один від одного не далі, ніж за вісім кілометрів.

Цю угоду екс-подружжя уклало заради їхнього шестирічного сина Джека. Так обоє батьків зможуть перебувати поруч і проводити з сином багато часу до моменту, поки він не закінчить шостий клас.

Фото: East News

Якщо один з екс-подружжя вирішить переїхати, він повинен в письмовій формі повідомити про це іншого як мінімум за три місяці до передбачуваної дати.

В угоді також обговорені умови, на яких Пратт і Феріс можуть вивести Джека за межі Америки: для цього вони повинні будуть надати повідомлення за 30 днів до поїздки. Не так-то просто екс-подружжю буде також взяти сина з собою за межі штату - в повідомленні має бути зазначено розумні підстави для виїзду.

Нагадаємо, нещодавно Кріс Пратт підігрів чутки про стосунки з Кетрін Шварценеггер поцілунками на людях.

Повʼязані теми:

Наступна публікація