Зірки "Секс і місто" Джессіка Паркер та Кім Кетролл привселюдно посварилися: Ти не подруга, ти – лицемірка

Зірки "Секс і місто" Джессіка Паркер та Кім Кетролл привселюдно посварилися: Ти не подруга, ти – лицемірка

Сара Джессіка Паркер та Кім Кетролл / Фото: Getty Images

Акторки продовжують з’ясовувати стосунки у соцмережах.

Конфлікт і публічні образи у соцмережах двох дорослих жінок, улюбленець мільйонів, акторок культового серіалу "Секс і місто" Сари Джессіки Паркер та Кім Кетролл набирає обертів, йдеться у "Сніданку з 1+1".

Так, акторка Кім Кетролл звинуватила свою колегу і колись найкращу подругу за серіалом "Секс і місто" Сару Джессіку Паркер у лицемірстві.

"Мені не потрібна твої любов і підтримка Сара Джессіка Паркер цього трагічного моменту. Моя мама запитує мене, коли ця лицемірка Сара Джессіка Паркер залишить тебе у спокої", - написала під публікацією у своєму Instagram Кім.

Акторку, яка нещодавно втратила брата, обурило публічне співчуття у соцмережах Сари Джессіки Паркер.

"Дорога Кім, мої любов і співчуття тобі і всім твоїм рідним. Земля пухом твоєму любому брату", - написала Джессіка Паркер.

Кім Катрал звинуватила Сару Джесіку Паркер у лицемірстві

Кім Катрал звинуватила Сару Джесіку Паркер у лицемірстві

Кім Кетролл впевнена, що Сара лише хоче покращити свій імідж і бути доброю дівчинкою, а на неї і на смерть брата їй начхати.

61-річна Кім ще минулого року назвала стосунки з Сарою та іншими партнерками за серіалом "Секс і місто" токсичними.

"Я старша за них на 10 років, у них є діти, у мене – ні. Єдине, що я мала спільного з ними – це знімання у популярному серіалі", - казала Кетролл.

Сара Джессіка Паркер на звинувачення у лицемірстві поки що не відповіла. Але очевидно, що крапка у розбірках між героїнями серіалу "Секс у великому місті " ще не поставлена.

Повʼязані теми:

Наступна публікація