Зірки "Вартових Галактики" підтримали звільненого режисера стрічки

Зірки "Вартових Галактики" підтримали звільненого режисера стрічки

Зірки "Вартових Галактики" підтримали звільненого режисера стрічки

Увесь акторський склад стрічки залишив підписи під словами підтримки Джеймса Ганна.

Популярний американський актор Кріс Пратт виступив на підтримку режисера стрічки "Вартові галактики" Джеймса Ганна, якого звільнили через твіти десятирічної давності.

На своїй сторінці Instagram Пратт, який виконав роль Зоряного Лорда опублікував відкритого листа зі словами підтримки режисерові, який підписали увесь акторський склад стрічки.

"Ми повністю підтримуємо Ганна. Ми всі були вражені його відстороненням минулого тижня і навмисно почекали 10 днів перед коментарем, щоб подумати, помолитися, все вислухати і обговорити. Ми були натхнені підтримкою з боку шанувальників і представників ЗМІ, які хочуть, щоб Джеймс повернувся як режисер третьої частини фільму", - сказано у листі.

Також від себе актор додав, що хоч і не підтримує недоречні жарти Ганна, проте вважає його хорошою людиною.

Автори листа також відзначили, що "вражені" рішенням кінокомпанії про звільнення режисера і наразі думають над тим, як переконати Walt Disney повернути Ганна.

Нагадаємо, що першим за Ганна заступився ще один актор з фільму Дейв Батіста (виконавець ролі Дракса Руйнівника). Він заявив, що режисер "робив помилки, але ми все їх робили".

Варто зазначити, що "Вартові Галактики" і "Вартові Галактики 2" вийшли в 2014 та 2017 років роках відповідно. Прем'єра третьої частини була запланована на 2020 рік.

Повʼязані теми:

Наступна публікація