Зірки висловили співчуття родинам загиблих у результаті землетрусу в Мексиці

Зірки висловили співчуття родинам загиблих у результаті землетрусу в Мексиці

Фото: East News

Артисти лишають пости зі словами підтримки у соцмережі.

Знаменитості не лишилися осторонь страшної події, яка сталася минулого дня у Мексиці.

Співчуття родинам загиблих у результаті землетрусу в Мексиці, а також слова підтримки постраждалим вже висловили Брітні Спірс, Бейонсе, Дженніфер Лопес, Сильвестр Сталлоне.

На сторінках у Instagram зірки розмістили зображення прапора Мексики і супроводили пости хештегам #prayformexico (молимося за Мексику).

Бейонсе

"Боже, благослови Мексику та Пуерто-Ріко"

Дженніфер Лопес

"Боже, захисти моє Пуерто-Ріко і дай сили народу Мексики"

Брітні Спірс

"Надсилаю свою любов Мексиці"

Сильвестр Сталлоне

"Як ви знаєте, жахливе лихо сталося у Мексиці. Ми маємо молитися і надіслати всю свою симпатію людям їхньої країни. З надією на швидке відновлення"

Нагадаємо, у вівторок після потужного землетрусу, яке торкнулося Мехіко, сталося виверження мексиканського вулкана Попокатепетль. Вулкан, розташований неподалік від Мехіко, викинув стовп диму. Підземні поштовхи магнітудою 7,1 зафіксовані за 49 кілометрів на північний захід від міста Пуебла-де-Сарагоса менше ніж через два тижні після того, як інший землетрус на півдні Мексики забрав життя майже 100 осіб.

У результаті нового землетрусу у Мексиці майже 140 осіб стали його жертвами. У країні оголошений режим тиші для того, щоб ті, хто знаходяться під завалами, могли подати ознаки життя.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Життя зірок
Наступна публікація