Зірки "Всі жінки - відьми" Мілано та МакГавен підтримали Догерті у боротьбі з раком

Зірки "Всі жінки - відьми" Мілано та МакГавен підтримали Догерті у боротьбі з раком

Зірки "Всі жінки - відьми" Мілано та МакГавен підтримали Догерті у боротьбі з раком

Фото: скриншот з відео

Колеги акторки публічно висловили слова підтримки.

Американська акторка та зірка серіалів "Беверлі-Гіллз, 90210" та "Всі жінки - відьми" Шеннен Догерті, яка вчора заявила про рецидив раку молочної залози, наразі заручилася підтримкою своїх колег.

Зірки серіалу "Всі жінки - відьми" Алісса Мілано та Роуз МакГавен публічно виказали своїй колезі слова підтримки у її боротьбі з онкологією.

Так, виконавиця ролі Фібі у своєму Instagram опублікувала знімок Шеннен та зізналася, що тримає її у серці.

Фото: instagram.com/milano_alyssa

"Тримаю тебе міцно в моєму серці", - зазначила Мілано.

Цікаво, що жінки довгий час не спілкувалися через постійні сварки на знімальному майданчику серіалу. Однак через 15 років, примирилися в той час, як Догерті перебувала у стані ремісії.

Роуз МакГавен також не залишилась байдужою до хвороби своєї колеги. Вона у своєму Тwitter також опублікувала знімок Шеннен та побажала їй сил.

"Я бажаю тобі світу і сил в твоїй боротьбі Шеннен Догерті. Ти надихаєш багатьох", - зазначила виконавиця ролі Пейдж.

До слова, окрім колежанок за серіалом свою підтримку висловила зірка серіалу "Баффі" Сара Мішель Геллар. Вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram спільний з Догерті знімок, під яким завила, що вірить в те, що вона сильна.

Фото: instagram.com/sarahmgellar

"Життя жорстке, але ти ще жорсткіша", - написала під знімком Сара.

Нагадаємо, рак молочної залози у Шеннен Догерті вперше діагностували 2015 року. Причиною несвоєчасного виявлення злоякісної пухлини у зірки "Беверлі Гіллз, 90210" стало несвоєчасне обстеження. Вона навіть подавала до суду на своїх менеджерів, які проігнорували оформлення медичного страхування, і саме через це вона пропустила низку планових перевірок. 

Проте зрештою їм вдалося домовитися і врегулювати конфлікт.

Протягом двох років акторка відчайдушно боролася з хворобою та не соромилася ділитися з шанувальниками знімками хворої себе та розповідати, як протікає її лікування. На деякий час вона навіть втратила надію на життя.

Фото: instagram.com/theshando

Однак після видалення грудей та курсу хіміотерапії та завдяки неабиякій підтримці чоловіканайближчих друзів та родичів у Догерті сталася ремісія.

За цей час знаменитість встигла  зробити реконструкцію грудейповернутися до роботи і навіть знятися у перезапуску культового серіалу 90-х "Беверлі-Гіллз, 90210". За словами зірки саме смерть її колеги за серіалом Люка Перрі підштовхнула її до знімань.

Повʼязані теми:

Наступна публікація