Зіркові весілля 2020: неочікуване одруження Чапкіса і розкішна церемонія Остапчука та Горняк

Зіркові весілля 2020: неочікуване одруження Чапкіса і розкішна церемонія Остапчука та Горняк

Цього року, попри пандемію коронавірусу, чимало українських та голлівудських зірок пішли під вінець.

Редакція сайту ТСН.ua підбиває підсумки року, що минає.

Так, попри пандемію коронавірусу та інші негаразди, 2020-й був наповнений радісними подіями, зокрема – зірковими весіллями. Пропонуємо пригадати, хто із знаменитостей пішов під вінець цьогоріч.

Микита Добринін та Дарина Квіткова

Український телеведучий та учасник дев'ятого сезону шоу "Холостяк" Микита Добринін офіційно одружився з переможницею проєкту Дариною Квітковою.

Фото: instagram.com/kvittkova

Пара побралася 20 травня у Києві. Їхнє весілля стало першим за всю історію проєкту. Святкування було заплановане на травень 2020-го. Однак у зв'язку з карантином пара перенесла урочисту подію на серпень в одному зі столичних ресторанів біля Дніпра.

Віктор Павлік та Катерина Реп’яхова

Одним із найгучніших одружень стало весілля 53-річного українського співака Віктора Павліка та його 25-річної концертної директорки Катерини Реп’яхової.

Фото: instagram.com/repyahovakate

2016-го року ще одружений із третьою обраницею Павлік почав зустрічатися з Катериною. Згодом зірка розлучився та 2019-го освідчився молодій кохані. 29 травня цього року пара розписалася в одному з київських РАЦСів. Гучне святкування закохані планували на 10 червня. Втім, через карантин їхнім планам не судилося здійснитися і гуляння перенесли на середину серпня. На початку місяця після дворічної боротьби з саркомою хребців пішов з життя 21-річний син музиканта Павло Павлік. Молоде подружжя скасувало урочистості.

Денніс Квейд та Лора Савоя

Цього року вчетверте одружився голлівудський актор Денніс Квейд. 66-річний знаменитість пов’язав себе шлюбними узами із молодшою на 39 років Лорою Савоя .

Фото: Getty Images

Весілля закоханих відбулося 2 червня. Квейд і Савоя мали одружитися в квітні на Гаваях. Втім, весілля довелося перенести через коронавірус. Так, Денніс і Лора пішли під вінець влітку в Санта-Барбарі.

Шон Пенн і Лейла Джордж

2020-го втретє одружився відомий американський актор та режисер Шон Пенн. 59-річний знаменитість пов'язав себе узами шлюбу з 28-річною акторкою Лейлою Джордж.

Фото: Getty Images

Пара почала зустрічатися 2016 року. Зауважимо, обраниця Шона молодша за його доньку.

Юрій Бардаш та Єлизавета Коцюба

Розпрощався з холостяцьким життям і засновник відомих гуртів "Нерви", Quest Pistols і "Гриби" Юрій Бардаш. 37-річний продюсер одружився із 29-річною київською моделлю Єлизаветою Коцюбою.

Фото: instagram.com/kotsuba

У важливий день виконавець вирішив одягнути сірий костюм та стильні окуляри, а його кохана – сукню з коротким подолом та довгим шлейфом.

Григорій Чапкіс

Приголомшив новиною про одруження легендарний український хореограф, суддя проєкту "Танці з зірками" Григорій Чапкіс. 90-річний танцівник вчетверте пішов під вінець із молодшою на 52 роки жінкою, імені якої зірка досі не розсекретив.

Фото: instagram.com/gregory_chapkis

Зауважимо, що доля звела двох закоханих у ювелірному магазині. Туди Чапкіс зайшов, аби придбати собі прикрасу. Ще у лютому танцівник запевняв, що не збирається розписуватися з обраницею офіційно.

Том Йорк і Даяна Рончіоне

Цьогоріч обмінявся обітницями і соліст популярного британського рок-гурту Radiohead Том Йорк. Обраницею 51-річного музиканта стала 36-річна італійська акторка Даяна Рончіоне.

Фото: instagram.com/gregwilliamsphotography

Закохані пов'язали себе шлюбними узами в Італії.

MamaRika та Сергій Середа

Одягнула весільну сукню і українська співачка MamaRika. Артистка пов'язала себе путами шлюбу з відомим актором та ведучим Сергієм Середою, який освідчився артистці ще у січні 2018-го.

Фото: Євген Єфанов

Пара вирішила організувати цю подію лише для них двох. Церемонія минула на безлюдному пляжі острова Панган (Таїланд). Із присутніх був лише місцевий тайський житель, який провів таїнство обміну клятвами.

Sonya Kay та Олег Петров

Стала дружиною і племінниця легендарної Софії Ротару, українська співачка Sonya Kay. 7 червня знаменитість обмінялася обітницями разом із відомим українським хокеїстом херсонського клубу "Дніпро" Олегом Петровим.

Фото: instagram.com/sonyakayofficial

У цей знаковий день пара планувала влаштувати розкішне весілля. Втім, 25 березня помер тато співачки. Через трагедію знаменитість скасувала весілля, закохані лише розписалися.

Аліна Гордієнко та Роман Блажкевич

Радісна подія сталася і в української акторки, зірки "Жіночого Кварталу" Аліни Гордієнко. 20 серпня знаменитість вийшла заміж за свого колегу Романа Блажкевича.

Фото: instagram.com/alinagordienko

Закохані зібрали найближчих друзів та родичів в одному із закладів на даху у Києві.

Анна Сєдокова та Яніс Тімма

Втретє пішла під вінець ексучасниця гурту "ВІА Гра", співачка Анна Сєдокова. 37-річна зірка та 28-річний баскетболіст Яніс Тімма одружилися потай на початку вересня.

Фото: instagram.com/janis.timma

На церемонії пари, яка заручилася в липні, були присутні лише діти артистки — донька Аліна та син Гектор. Влітку 2021 року закохані влаштують розкішне святкування.

Михайло Шуфутинський та Світлана Уразова

Розпрощався з холостяцьким життям і російський шансоньє Михайло Шуфутинський.

72-річний виконавець хіта "3 сентября" взяв у дружини Світлану Уразову, яку вперше побачив ще 25 років тому і в яку закохався з першого погляду. Тоді Світлані було всього 18 і вона прийшла працювати до балету Шуфутинського.

Скарлетт Йоганссон і Колін Жост

Наприкінці жовтня втретє вийшла заміж відома голлівудська акторка Скарлетт Йоганссон. 35-річна зірка та 38-річний комік та сценарист програми Saturday Night Live Колін Жост зіграли таємне весілля, на яке запросили тільки близьких друзів. 

Фото: Associated Press

Про заручини пари стало відомо у травні минулого року.

Володимир Остапчук та Христина Горняк

Одним з найрозкішніших, найемоційніших та найгучніших весіль стало одруження українського шоумена Володимира Остапчука та нотаріусині Христини Горняк.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Пара розписалася 15 жовтня у РАЦСі без гостей, а сама ж церемонія відбулася у ресторані в заміському комплексі у селі Вишеньки, що під Києвом. Романтична церемонія відбулася просто неба ввечері на білій сцені у вигляді кола. У цей бентежливий момент Остапчук не зміг стримати сліз. Потім гості та новоспечене подружжя запалювало під хіти Вєрки Сердючки.

Віктор Логінов та Марія Гуськова

Відомий актор, зірка серіалу "Щасливі разом" Віктор Логінов також зіграв весілля цього року. 45-річний виконавець ролі Гени Букіна одружився з 22-річною молодою акторкою Марією Гуськовою.

Фото: instagram.com/loginov_victor

Марія стала четвертою дружиною актора. Обраниця Віктора на п'ять років молодша за його дочку.

Анатолій Пашинін та Леся Задесенець

Поділився радісною звісткою і російський актор, який служив добровольцем української армії в зоні АТО, Анатолій Пашинін. 42-річний артист вперше одружився з 44-річною українкою на ім'я Леся Задесенець.

Фото: facebook.com/lesya.zadesenets

Закохані сказали одне одному "так" наприкінці жовтня.

Кеті Топурія і Лев Деньгов

У листопаді обмінялася обітницями солістка гурту А'Studio Кеті Топурія. Виконавиця, яка до речі зовсім скоро вдруге стане мамою, пішла під вінець з російським політиком та батьком її майбутньої дитини Левом Деньговим.

Фото: instagram.com/keti_one_official

Закохані влаштували затишне весілля, на якому були лише найближчі.

Антін Мухарський та Єлизавета Бельська

Обмінявся обручками й український телеведучий, актор та письменник Антін Мухарський. Обраницею 52-річного артиста стала на 20 років молодша за нього мистецтвознавчиня Єлизавета Бельська.

Фото: facebook.com/AntinMykharskyi

Закохані разом впродовж шести років. Примітно, що познайомилася пара ще 2011 року, ще коли  Антін перебував у шлюбі зі Сніжаною Єгоровою, однак зустрічатися почали лише 2014-го.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Підсумки 2020
Наступна публікація