Зірку американських серіалів Саллінга кинули за ґрати через зберігання дитячого порно

Зірку американських серіалів Саллінга кинули за ґрати через зберігання дитячого порно

Марк Саллінг / Фото: East News

Актор сам зізнався у скоєному, щоб уникнути максимального ув'язнення – 20 років.

Американського актора Марка Саллінга, відомого за роллю Ноа Пакермана в серіалі "Хор", засудили до тюремного ув'язнення через зберігання дитячої порнографії.

При чому Саллінг сам зізнався у зберіганні заборонених фотографій і відеозаписів за участю неповнолітніх, аби уникнути максимального ув'язнення – 20 років. За рішенням суду 35-річного Саллінга відправили в колонію на строк від чотирьох до семи років, пише Variety.

Зауважимо, що після виходу з в’язниці, Марку буде заборонено наближатися до неповнолітніх, якщо поруч з ними немає батьків або законного опікуна. Актор повинен обходити шкільні двори, парки, громадські басейни, ігрові майданчики на відстані не менше 30 метрів.

Марк Саллінг / Фото: East News

Окрім того, Саллінга зобов'язали пройти курс лікування за програмою для осіб, які вчинили злочини сексуального характеру. У випадку, якщо до суду надійдуть заяви від потерпілих, актор повинен буде виплатити кожному зі своїх жертв близько 50 тисяч доларів.

29 грудня 2015 року поліція Лос-Анджелеса провела обшук будинку Марка Саллінга. Після цього актора заарештували за підозрою в зберіганні дитячої порнографії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація