Зірку серіалу "Свінгери" Анну Саліванчук прооперували

Зірку серіалу "Свінгери" Анну Саліванчук прооперували

Фото: instagram.com/salivanchuk.anna

Акторка розповіла, як все минуло та звернулася до юзерів з порадою.

Відома українська акторка Анна Саліванчук, яка розповіла моторошну історію, як впала з коня та травмувала хребет, перенесла операцію.

Так, зірці серіалу "Свінгери" видалили грижі у шийному відділі. У фотоблогу, знаменитість повідомила, що оперативне втручання минуло успішно. Анна зазначила, що зверталася до багатьох лікарів та навіть надсилала своє МРТ до спеціалістів з Німеччини. Втім, знаменитість все ж вирішила робити операцію в Україні, зазначивши, що наші лікарі нічим не гірші за іноземних.

Також Саліванчук звернулася до підписників, у яких схожа проблема з грижами, з порадою.

"Не слухайте одного лікаря. Ідіть до другого, третього, десятого. Зберіть максимально повну інформацію. Почуйте різні думки і тоді визначайтеся, що робити далі! Якщо ви відчуваєте, що німіють руки, ноги, негайно робіть МРТ і біжіть до лікарів. Це все дуже серйозно і відкладати в жодному разі не можна. Я щаслива і сподіваюся в недалекому майбутньому зможу стрибати, танцювати і найголовніше носити свого Микиту на руках!!!" – написала акторка.

Зі свого боку, шанувальники артистки побажали кумиру швидкого відновлення.

Нагадаємо, днями шоумен Дядя Жора поділився подробицями операції на серці. Знаменитість детально розповів, чому опинився у лікарні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація