Зірку стрічки "Дедпул" заарештували у Нью-Йорку

Зірку стрічки "Дедпул" заарештували у Нью-Йорку

Зірку стрічки "Дедпул" заарештували у Нью-Йорку

Фото: instagram.com/teenagemillionaire

ТіДжею Міллеру інкримінується неправдиве повідомлення про вибуховий пристрій.

Відомий американський актор та комік ТіДжей Міллер, який прославився роллю у стрічці "Дедпул", був заарештований у Нью-Йорку.

Актора звинувачують в неправдивому повідомленні про вибуховий пристрій. Справа Міллера передана до суду. Через таку витівку коміку загрожує до п'яти років в'язниці, повідомляє The Wrap.

За даними слідства, 18 березня Міллер зателефонував до служби порятунку, перебуваючи в цей час в пасажирському потязі, і заявив, що в однієї з пасажирок у сумці бомба.

На найближчій станції на потяг вже чекав поліцейський спецназ і вибухотехніки. Жодних пристроїв, які могли б загрожувати життю пасажирів, виявлено не було.

Актор пояснив, що пасажирка постійно запитувала у провідника про час прибуття на станцію і заглядала в сумку. Це його і насторожило. За словами провідника, актор сів на поїзд, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, а під час поїздки випив ще кілька келихів вина.

Зараз кіноактора випустили під заставу в 100 тисяч доларів. Згідно з американським законодавством, ТіДжею Міллеру загрожує тюремне ув'язнення терміном до п'яти років.

Офіційні представники голлівудського актора поки не коментували подію.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що відома співачка Шакіра була оштрафована на 25 мільйонів доларів за несплату податків.

Повʼязані теми:

Наступна публікація