Зірку стрічки "Мумія" Фрейзера домагався голлівудський кінобос: Він схопив мене за промежину

Зірку стрічки "Мумія" Фрейзера домагався голлівудський кінобос: Він схопив мене за промежину

Брендон Фрейзер / Фото: Getty Images

Актор зізнався, що цей інцидент зруйнував його кар’єру.

Американський та канадський актор Брендан Фрейзер відверто зізнався, що свого часу став жертвою сексуальних домагань з боку впливового чоловіка.

Так, Фрейзер піддався залицянням колишнього президента Голлівудської асоціації іноземної преси Філіпа Берка. За словами актора, інцидент стався 2003 року на світському обіді в готелі Beverly Hills, організованому цією асоціацією.

"Він обійняв мене лівою рукою, схопив мене за сідницю і торкнувся промежини. А потім він почав рухати рукою туди-сюди", - розповів Фрейзер виданню GQ.

Актор, якому на той момент було 34 роки, додав, що все це сталося у приміщенні, де перебувало багато людей.

"Мені стало зле. Я був немов маленька дитина. Я відчув клубок у горлі і думав, що зараз розревуся", - зазначив актор.

Брендон Фрейзер у фільмі "Джордж з джунглів"

За словами Фрейзера, ця подія суттєво вплинула на його життя і зруйнувала його кінокар’єру. У актора почалася депресія, він вважав, що лише він винний у тому, що сталося.

Спочатку Брендан не хотів піддавати розголосу те, що сталося. Врешті, акторові вдалося домогтися вибачень від Голлівудської асоціації закордонної преси, щоправда, у письмовому вигляді.

Та кривдник актора наполіг, що усі його звинувачення є "абсолютно сфабрикованими".

Брендон Фрейзер у фільмі "Мумія"

"Мої вибачення не були визнанням якогось неправильного вчинку, то було звичайне формулювання "якщо я зробив щось, що засмутило містера Фрейзера, то було ненавмисне, і я перепрошую", - саме так прокоментував журналістам інцидент сам Філіп Берк.

Брендан Фрейзер зізнався, що багато разів хотів про це розповісти, проте завжди стримував себе. Зараз заговорити актора підштовхнув приклад колег-актрис, які боряться з кіномагнатом Гарві Вайнштейном - Роуз МакГавен, Ешлі Джадд та Міри Сорвіно.

Зауважимо, що Брендан Фрейзер багатьом відомий за грою у стрічках "Мумія", "Мумія повертається", "Подорож до центру Землі", "Джордж з джунглів".

Повʼязані теми:

Наступна публікація