Злата Огневич дала пораду стосовно об'єднання України

Злата Огневич дала пораду стосовно об'єднання України

Огневич розповіла, що може об'єднати Україну / Фото: прес-служба Злати Огневич

Артистка розповіла про те, що, на її думку, може об'єднати нашу країну.

Під час однієї з недавніх онлайн-конференцій українська співачка Злата Огневич, яка висловила свою думку про форму нової української поліції, розповіла про те, що, на її думку, може об'єднати нашу країну.

Оскільки нещодавно Злата Огневич виконала легендарну азербайджанську пісню Gel Ey Seher, то, звичайно ж, багато запитань виникло саме про співробітництво з цією країною.

Коли Злата почула запитання від одного з шанувальників її творчості про Європейські ігри в Азербайджані, вона без роздумів повідомила, що саме такий захід може об'єднати країну.

"Європейські ігри в Баку - це грандіозна подія, це реально об'єднує і зближує народ, це змушує пишатися собою і своїми досягненнями, дає можливість спортсменам показати, на що вони здатні", - сказала Злата.

За словами співачки і депутата, в Україні варто було б організувати такі змагання заради об'єднання країни і пошуку героїв, на яких хотілося б бути схожими.

"Безумовно, хотілося б робити щось схоже в Україні - нам теж потрібні свої герої, теж потрібні люди в спорті, на яких можна рівнятися, щоб молодь не зростала такою неприкаяною", - міркує Злата про об'єднання України.

Нагадаємо, тендітна Злата Огневич знялася у фотосесії на пуантах. Артистка зізналася в любові до балету.

Повʼязані теми:

Наступна публікація