Злата Огнєвіч у червоному прозорому ліфчику та білому костюмі приголомшила образом

Злата Огнєвіч у червоному прозорому ліфчику та білому костюмі приголомшила образом

Фото: пресслужба Злати Огнєвіч

Артистка провела презентацію свого соціального проєкту.

Українська співачка Злата Огнєвіч, яка не так давно роздяглася у відвертому кліпі, тепер у не менш провокаційному вбранні представила свій соціальний проєкт.

У п’ятницю, 10 липня, виконавиця зібрала гостей на вечірці з нагоди презентації проєкту "Моє тіло – моє діло".

Жіноча сила – в прийнятті себе і любові до кожної клітинки. Знати, що ти унікальна і неповторна.  Жити, нікому це не доводячи. Все, що навколо – не гонитва "хто скоріше до фінішу", а відчуття, з яким ти прокидаєшся і засинаєш

прокоментувала Огнєвіч

Головною подією вечора стала презентація кліпу на пісню "Богиня". Її відвідало багато прихильників співачки, а також героїні відео: Юлія Сахневич (хореограф), Маргарита Верховцева (учасниця шоу "Топ-модель по-українськи"), Вероніка (58-річна модель) та інші зіркові гості. Ведучою вечора стала українська акторка Альона Мусієнко.

Фото: пресслужба Злати Огнєвіч

Не обійшлося без зіркових гостей: подію відвідали юна співачка Ульяна Ройс, учасниця і хореографня "Танці з зірками" Анна Паламарчук, зірковий фотограф Михайло Федорак, зіркова візажистка Лємара Ахбаєва, фешн-фотографиня Лоліта Шарун, фіналістка Чемпіонату Світу, переможниця і призерка Гран-Прі етапів Кубку Світу з художньої гімнастики Яніка Вартлаан та багато інших.

Фото: пресслужба Злати Огнєвіч

Злата Огнєвіч подарувала гостям 5 пісень і підкреслила унікальність всіх дівчат фінальною піснею "Богиня".

Фото: пресслужба Злати Огнєвіч

Гості танцювали та співали під запальні пісні Злати, а співачка була щаслива провести перші живі виступи після карантину.

Нагадаємо, не так давно Злата Огнєвіч відповіла, чи мала роман із впливовим політиком під час свого депутатства. У шоу-бізнесі позаочі пліткують про те, що ніби у співачки було більше грошей чи впливу, коли вона зустрічалася з політиком.

Повʼязані теми:

Наступна публікація