Злата Огнєвіч у сексі-топі станцювала перед голим чоловіком у новому кліпі

Злата Огнєвіч у сексі-топі станцювала перед голим чоловіком у новому кліпі

Артистка випустила кліп на композицію "Гола правда".

Українська співачка Злата Огнєвіч випустила фінальний епізод трилогії "Історії мого кохання" під назвою "Гола правда".

Екстремальний кліп знятий зовсім у новому для співачки форматі. Спеціально для цього кліпу Златі довелося навчитися водити автомобіль та сісти на спеціальну дієту.

Заради знімань кліпу мені довелося навчитися водити авто, оскільки в автошколі я не навчалась. Їздила з водієм нічним Києвом, потихеньку звикала до автомобіля. Тому всі кадри, які ви побачите в кліпі за кермом – це все я, жодних каскадерів ми не долучали. Під час знімань навіть сталася досить аварійна ситуація, в одному кадрі я ледь не розбила свій автомобіль

поділилась співачка

"Гола правда" – це історія про художницю Злату Огнєвіч, яка викрала хлопця та малює його психологічний портрет. Хлопець з легкістю ставиться до дівчат і нічим не переймається. Злата Огнєвіч хоче, аби кожна дівчина могла перейняти його легкість.

Диво полягає у тому, що потрібно легко ставитися до життя, граючись, навіть коли виникають складні ситуації, не забувати про почуття гумору. Викрала на стоянці і привезла додому, робила з ним все, що мені заманеться, а потім награлася цим хлопцем, як він колись награвся мною, і відпустила. Це така комедійна історія, думаю багато дівчат побачать в цьому кліпі себе і, можливо, хтось навіть вирішить викрасти хлопця, щоб показати йому яким може бути життя

прокоментувала Огнєвіч

Знімання кліпу тривали чотири дні. Режисером роботи є Валерій Погонський (Val Gonskiy). Це вже друга спільна робота, перша – відеоробота була на трек "Беги" з трилогії "Історія мого кохання".

Нагадаємо, не так давно Злата Огнєвіч показала пружні сідниці у поперечному шпагаті в повітрі. Артистка продемонструвала, що вона ще та гімнастка.

Повʼязані теми:

Наступна публікація