Знімання "Голосу.Діти-4": Могилевська похизувалася новою зачіскою, а Потап підтримав "Время и Стекло"

Знімання "Голосу.Діти-4": Могилевська похизувалася новою зачіскою, а Потап підтримав "Время и Стекло"

Нині відомі перші подробиці зі роботи над новим сезоном. 

Телеканал "1+1" розпочав знімання "сліпих прослуховувань" нового четвертого сезону "Голос.Діти", зірковими тренерами якого стали Наталя Могилевська, MONATIK і солісти групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва та Позитив, ведучими – Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

Наталя Могилевська постала перед глядачами в кардинально новому образі. Відома співачка не тільки помітно схудла, але і здивувала шанувальників новою короткою зачіскою - каре. Також тренер "Голосу.Діти-4" для знімань "сліпих прослуховувань" обрала білосніжну сукню-кейп довжини міді, прикрашену яскравою вишивкою з бісеру, з глибоким декольте від головного стиліста телеканалу "1+1" Ольги Слонь.

"Новий стиль - це не просто вдала робота стилістів. Це відображення мого нового "я". Я багато працюю над собою і якостями свого характеру. Сьогодні Наталя Могилевська абсолютно не та, що була ще два роки тому: я стала мудрішою і більш м'якою. Крім того, я відкрила свою школу юних талантів "Talant school", тому багато спілкуюся з дітьми - безпосередніми і "живим" колегами. Звичайно ж, ці внутрішні зміни вплинули і на мій зовнішній вигляд. Мені хочеться творити, експериментувати, шукати нове не тільки в музиці, а й в стилі. Наприклад, зараз я, прихильниця довгих локонів, обираю сміливе каре - це результат мого внутрішнього вогню. А на сукні у мене така ж весна, як і всередині", - розповіла артистка.

Також солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва в соціальних мережах поділилася першими враженнями зі знімального майданчика.

"Сьогодні стартували знімання "Голосу. Дiти- 4". Ми плакали, сміялися, танцювали і дуже багато посміхалися. А ще ми почули такі голоси, від яких просто не було слів і було мільйон емоцій. Музичне майбутнє нашої країни буде великим", - підписала фото зірковий тренер.

Цікаво, що підтримати Надю і Позитиву прийшов тренер "Голосу країни-7" Потап з сином.

Нагадаємо, що новими тренерами четвертого сезону "Голос.Діти" стали Наталя Могилевська, MONATIK і солісти групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва та Позитив. "Голос. Діти"- це єдине вокальне дитяче шоу України, яке виходить на телеканалі "1+1" з 2012 року. Проект - адаптація голландського формату компанії Talpa "The Voice Kids". Учасниками є діти у віці від 7 до 14 років.

Четвертий сезон проекту "Голос.Діти" телеглядачі "1+1" побачать вже в новому телесезоні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація