Знімання "Слуги народу-2": Зеленський і Ко втілили образи героїв "Гри престолів"

Знімання "Слуги народу-2": Зеленський і Ко втілили образи героїв "Гри престолів"

Фото: Прес-служба студії "Квартал 95"

За сюжетом однієї з перших сцен герой Зеленського Василь Голобородько бачить страшний сон-фантазію.

У столиці тривають знімання другого сезону серіалу про президента Голобородька. Цього разу знімали одну з перших сцен, з якої почнеться "Слуга народу. Від любові до імпічменту", а саме бачення головного героя.

За сюжетом, Василь Голобородько бачить страшний сон-фантазію. Причому герой Володимира Зеленського уявляє себе і своїх друзів на місці персонажів популярного серіалу "Гра престолів".

Фото: Прес-служба студії "Квартал 95"

Знімання відбувалися на території парку "Київська Русь" і тривали до четвертої години ранку.

Спеціально до цієї сцени художники костюмів пошили одяг, який дуже схожий на той, в якому з'являються герої американської кіносаги. Що вже говорити про складний грим, в якому актори студії "Квартал 95" та інші виконавці ролей з'являться на екрані.

Так, Володимир Зеленський грав у перуці, щоб бути ще більше схожим на персонажа "Ігор" Джона Сноу, а Олена Кравець - з дуже незвичайним для неї макіяжем.

Фото: Прес-служба студії "Квартал 95"

За словами самого Зеленського, найбільше він запам'ятав момент, коли його партнерами на майданчику були дві величезні собаки.

"Мені обмазали обличчя паштетом, після чого вони повинні були його злизати. Слава богу, цей момент зняли за два дублі", - зізнається Володимир.

Фото: Прес-служба студії "Квартал 95"

Мабуть, чотирилапі актори відчули у Володимирі "свого", адже він любить собак, у нього самого дома живуть дві.

"Дякую керівництву цього парку за те, що дали дозвіл нам там знімати. Це дійсно унікальне місце, де кожен може доторкнутися до давньої історії Києва, - сказав Євген Кошовий.

До слова, частина знімань іншого фільму студії "Квартал 95" - "Ржевський проти Наполеона" - також відбувалася на території цього парку.

Фото: Прес-служба студії "Квартал 95"

Ще Кошовий зізнався, що сам є фанатом "Ігор престолів", тому чекав на знімання цих сцен з нетерпінням.

"Дуже сподобалася перша серія, яка вийшла буквально днями, особливо вийшла бомбічна кінцівка, всім раджу подивитися", - каже Євген.

Зауважимо, що прем'єра другого сезону серіалу відбудеться восени на каналі "1+1". А повнометражний фільм "Слуга народу-2" можна буде побачити вже до Дня Незалежності також в ефірі "1+1".

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація