Скандальна Роуз МакГавен зізналася, що зробила аборт

Скандальна Роуз МакГавен зізналася, що зробила аборт

Фото: Associated Press

Акторка зробила відверту заяву.

Голлівудська акторка відома за роллю Пейдж у серіалі "Всі жінки відьми" Роуз МакГавен, яка нещодавно розкритикувала рух проти домагань, знову здивувала досить відвертою заявою.

Так, на своїй сторінці Twitter скандальна зірка відреагувала на повідомлення про те, що у кожної четвертої жінки до 45 років був аборт. При цьому після переривання вагітності 60% цих жінок пізніше ставали матерями.

Роуз погодилася з цими даними, заявивши, що вона потрапляє в категорію "кожна четверта", і розповіла свою історію, яка призвела її до аборту.

"Так, я зробила аборт, і вважаю це правильним. Мені не соромно, і вам не повинно бути. 60 відсотків тих, хто вирішує зробити аборт, вже є матерями, це багато про що говорить. Я пила протизаплідні таблетки, але щось пішло не так. Я зрозуміла, що не можу привести дитину у свій світ і одночасно змінити цей світ. Я не шкодую про своє рішення, і воно не було ухвалене легко. Якщо ви не хочете робити аборт, не робіть його. Моє тіло, мій вибір, моє життя. Це тільки ваш вибір", - написала МакГавен.

Фото: Associated Press

Варто зазначити, що, від кого була вагітна акторка, вона не повідомила, але відомо, що зустрічалася вона з багатьма чоловіками. У числі її коханих були співак Мерілін Менсон і кінорежисер Роберт Родрігес. Але, незважаючи на бурхливе особисте життя, заміжня актриса була лише один раз. 2013 року Роуз зв'язала себе узами шлюбу з художником Дейві Дітейла, але вже через три роки подала на розлучення. Наразі Роуз зустрічається з моделлю-андрогіном Рейном Давом.

Дітей у зірки поки немає.

Нагадаємо, Роуз МакГавен не соромиться робити гучні заяви, як це було, наприклад, з обвинуваченням у сексуальному домаганні кінопродюсера Гарві Вайнштейна. Роуз одна з перших звинуватила чоловіка в харассменті. Саме після її зізнання більше 60 жінок звинуватили продюсера в сексуальних домаганнях.

Повʼязані теми:

Наступна публікація