Зустріч з Комаровим і залаштунки "Жіночого кварталу". До Дня святого Миколая на аукціон виставлять зіркові лоти

Зустріч з Комаровим і залаштунки "Жіночого кварталу". До Дня святого Миколая на аукціон виставлять зіркові лоти

Фото: Прес-служба 1+1 Media

Торги за спокусливі лоти триватимуть цілий день 19 грудня на сторінці "Сніданку з 1+1" у Facebook.

У день святого Миколая традиційно весь прямий ефір "Сніданку з 1+1" стане благодійним марафоном.

Святковий випуск у середу, 19 грудня, разом з Русланом Сенічкіним та Людмилою Барбір проведуть ведуча ТСН Лідія Таран та її донечка Василіна.

Команда ранкового шоу разом з проектом "Здійсни мрію", куратором якого є Таран, закликають українців допомогти зібрати кошти на здійснення мрій діток, які зараз боряться за своє життя.

Лідія Таран з донькою / Фото: Сніданок з 1+1

У період від 6:30 і до 9:30 в ефірі презентують ексклюзивні лоти, а торги триватимуть цілий день до 19:00 на сторінці "Сніданку" у Facebook. Переможцем стане той, хто запропонує найбільшу суму і перерахує її на рахунок благодійного фонду "Ти не один".

Кожен охочий може позмагатися за особисті зустрічі з улюбленими зірками і представниками шоу-бізнесу.

Так, відомий холостяк Іраклі Макацарія складе компанію під час тест-драйву нової моделі автомобілю Tesla, актор Павло Вишняков запросить знятися у детективному серіалі каналу "2+2", а боксер Денис Берінчик проведе для переможця персональне тренування із боксу.

Серед лотів також буде знайомство зі світовим мотиваційним спікером Ніком Вуйчичем, урок екстремального водіння з мандрівником та ведучим "Світу навиворіт" Дмитром Комаровим, можливість опинитись за лаштунками "Жіночого кварталу" і познайомитись з Оленою Кравець, а один зі щасливчиків зможе отримати сертифікат на зустріч із Роботом Софією від венчурного інвестора Марка Гінзбурга.

Свої лоти також нададуть Володимир Зеленський, Дмитро Шуров, MONATIK, Катя Осадча, Влад Яма, Ольга Навроцька, Камалія та інші.

Крім того, під час святкового ефіру до студії "Сніданку з 1+1" завітає популярний гурт "Время и Стекло", а також співак Дмитро Шуров із сином Левом. 
 

Повʼязані теми:

Наступна публікація