Зведений брат Меган Маркл написав листа Єлизаветі ІІ, де порівняв сестру з принцесою Діаною

Зведений брат Меган Маркл написав листа Єлизаветі ІІ, де порівняв сестру з принцесою Діаною

Фото: Reuters

Томас Маркл має намір достукатися до королівської родини.

Зведений брат дружини принца Гаррі Меган Томас Маркл-мол., який напередодні королівського весілля, яке назвав "помилкою" просив, щоб його запросили, написав листа королеві Великої Британії Єлизаветі ІІ.

Чоловік звернувся до Її високості із закликом не допустити повторення такої ж загибелі Меган, як це сталося із принцесою Діаною.

Копію листа опублікувало видання RadarOnline.

Томас Маркл висловив своє занепокоєння тим, що вважає, що Меган, як і принцеса Діана також відмовилася коритися королівським правилам.

"Колись Меган мріяла стати принцесою, такою як Діана. Але сумно побачити, як мрія розіб'ється, якщо її спіткає невдача в новому статусі і вона зникне з королівської сім'ї", - написав зведений брат герцогині Сессекської.

За повідомленням видання, тривоги брата Меган небезпідставні. Адже життя Діани обірвалося так рано саме тому, що вона відмовилася дотримуватися правил королівської родини.

Нагадаємо, останнім часом родичі дружин принца Гаррі не полишають надії достукатися до королівської сім'ї за допомогою ЗМІ. Так, вчора батько Меган Томас Маркл повідомив, що поки з ним не поговорить донька, він не заспокоїться і буде спілкуватися зі ЗМІ. А зведена сестра Меган вирішила заступитися за батька, вчергове виливаючи образи на герцогиню Сассекську.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Герцогиня Сассекська Меган
Наступна публікація