Звинувачена у крадіжці прикрас Сара Джессіка Паркер відповіла на закиди суду

Звинувачена у крадіжці прикрас Сара Джессіка Паркер відповіла на закиди суду

Фото: Getty Images

Адвокат акторки заперечує, що вона не змогла повернути 150 тис доларів за ювелірні прикраси.

Голлівудська акторка, зірка серіалу "Секс і місто" Сара Джессіка Паркер, на яку у квітні подав до суду ювелірний бренд за невиконання умов контракту, дала свою офіційну відповідь.

Варто зазначити, що у позові марки Kat Florence також значилося, що зірка начебто досі не повернула їм прикраси загальною вартістю 150 тисяч доларів, надані для знімань рекламної кампанії, хоча минуло вже два роки.

Представник бренду наполягає, що сережки вартістю 40 тисяч доларів і кільце за 27 тисяч були видані акторці лише на два місяці, але ніяк не на два роки.

"Згідно з нашою початковою угодою, місіс Паркер могла залишити собі деякі ювелірні вироби після фотосессії на кілька місяців, щоб мати можливість вийти в них у світ. Ми обговорили це і задокументували в березні 2016 року. Через два роки прикраси нам ніхто не повернув. Ми наполягаємо на тому, що якщо місіс Паркер хоче залишити прикраси собі, вона повинна виплатити нам їхню вартість", - йдеться у позові.

Коментар адвоката Джессіки Паркер Іри Шрек був опублікований на сайті видання Us Weekly.

"Це абсолютна брехня. Сара Джессіка Паркер підписала контракт з Kat Florence, згідно з яким всі прикраси могли залишатися в її розпорядженні для того, щоб вона вийшла в них у світ. Сара Джессіка Паркер - чесна людина, не здатна на такі вчинки. Вона ніколи не брала собі чужі речі", - йдеться в коментарі адвоката.

Адвокат також заявила, що обидві сторони зустрічаються з посередником в Нью-Йорку в п'ятницю, 14 вересня, в надії на вирішення спору.

Нагадаємо, нещодавно Сара Джессіка Паркер вперше вивела дочок-близнят у світ.

Повʼязані теми:

Наступна публікація