Звинувачений у домаганнях Пласідо Домінго перепросив у жінок, яких образив

Звинувачений у домаганнях Пласідо Домінго перепросив у жінок, яких образив

Фото: Associated Press

Тенор заявив, що готовий взяти на себе "всю відповідальність".

Іспанський оперний співак Пласідо Домінго, якого жінки неодноразово звинувачували у секс-домаганнях, наразі перепросив у них за біль, який їм заподіяв. 

"Я розумію жінок, які нарешті відчули себе достатньо комфортно, аби висловитися. І я хочу, аби вони знали, що мені щиро жаль, що я завдав їм болю", - йдеться у заяві виконавця.

Як повідомляє агенство Associated Press з посиланням на заяву тенора, він також готовий взяти на себе "всю відповідальність" за скоєне, хоча раніше і заперечував усі звинувачення.

Фото: Associated Press

"Тепер я розумію, що деякі з цих жінок могли боятися порозумітися чесно, тому що вони переживали, що це вплине на їхню кар'єру. Хоча це не було моїм наміром, ніхто і ніколи не повинен відчувати себе таким чином", - зауважив Домінго.

У зв'язку з цим співак вказав, що розраховує докласти зусиль, щоб "нікому не довелося проходити через це".

Нагадаємо, минулого року одразу дев'ять жінок звинуватили Домінго в сексуальних домаганнях. Пізніше ще 11 жінок звинуватили тенора в домаганнях, які  з 80-х років потерпали від залицянь іспанського тенора. 

Сам 79-річний Домінго спочатку підкреслював, що "звинувачення 30-річної давності з боку неназваних осіб надзвичайно пригнічують". За його словами, жести, які раніше вважалися проявом галантності, сьогодні сприймаються зовсім по-іншому через зміни в культурі.

Однак секс-скандал неабияк позначився на кар'єрі тенора. У жовтні минулого року він залишив пост генерального директора опери в Лос-Анджелесі також він скасував виступи у Метрополітен-опері у Нью-Йорку. Опера Сан-Франциско також оголосила бойкот співакові через звинувачення. А нещодавно стало відомо, що Пласідо Домінго не виступатиме і у Токіо перед олімпіадою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація