250 тисячам залізничників підвищать зарплати - Кравцов

250 тисячам залізничників підвищать зарплати - Кравцов

Фото: УНІАН

Підвищення відбудеться від 1 липня.

Уже наступного місяця, від 1 липня, 250 тисяч працівників державної "Укрзалізниці" отримають підвищені на 10% оклади та часові тарифні ставки.

Про це повідомив керівник "Укрзалізниці" Євген Кравцов.

"Практично 1,5 млрд грн виділяємо на підвищення заробітної платні залізничникам. Одразу скажу: збільшення зарплатні не стосується керівництва (менеджменту компанії, керівників напрямів, виробничих підрозділів та їхніх заступників). Сьогодні середня зарплата у компанії - вища за середню в Україні на 20%. Це близько 10,5 тисячі грн. Можна багато сперечатися відносно цієї цифри, але в окремих містах оплата в рази вища, ніж можуть запропонувати інші підприємства в регіонах. І для порівняння що таке 1,5 млрд грн: приблизно стільки у 2019-му планують отримати доходів 2 області України - Сумська і Чернігівська разом", - написав Кравцов у Facebook.

Практично 1,5 млрд грн виділяємо на підвищення заробітної платні залізничникам. Це рішення прийняли правлінням...

Опубліковано Євгеном Кравцовим Пʼятниця, 21 червня 2019 р.

Нагадаємо, рік тому повідомлялося, що керівник "Укрзалізниці" Євген Кравцов мав оклад більше 500 тисяч гривень на місяць. А ще він міг отримувати щоквартальну та річну премії. Квартальна – в розмірі трьох окладів – півтора мільйона. Щорічна може складати 24 місячні оклади. Тобто більше 12 мільйонів.

Представник Укрзалізниці про стан вагонів, кондиціонування та додаткові поїзди на свята

Представник Укрзалізниці про стан вагонів, кондиціонування та додаткові поїзди на свята

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація