Через здорожчання газу в Україні розширять програму субсидій - Порошенко

Через здорожчання газу в Україні розширять програму субсидій - Порошенко

Фото: УНІАН

Нові тарифи почнуть діяти від 1 листопада.

В Україні повинні розширити програму субсидій у зв'язку зі зростанням від 1 листопада ціни на газ для населення на 23,5%.

Відповідне доручення уряду дав президент України Петро Порошенко.

"Поставив уряду дуже жорстку вимогу – ми маємо захистити людей, розширити програму субсидій, збільшити кошти на виконання цієї програми, аби від зростання тарифів не постраждали найменш захищені верстви населення і взагалі будь-хто, для кого це підвищення є критичним", - сказав Порошенко.

Президент нагадав ситуацію з підвищенням ціни на газ минулого разу, коли, мовляв, завдяки запровадженню субсидій вдалося компенсувати витрати для найменш захищених верств населення та "зняти острах" щодо цього рішення.

"Ми наголошуємо, що жодна людина, жодна бідна людина, жодна незахищена родина не відчула підвищення тарифів на своєму власному бюджеті", - переконує Порошенко.

Зустріч з нагоди 22-ї річниці створення Рахункової палати України

Поставив Уряду дуже жорстку вимогу – ми маємо захистити людей, розширити програму субсидій, збільшити кошти на виконання цієї програми, аби від зростання тарифів не постраждали найменш захищені верстви населення і взагалі будь-хто, для кого це підвищення є критичним.

Опубліковано Петром Порошенком Понеділок, 22 жовтня 2018 р.

Нагадаємо, після новини про здорожчання газу для українців МВФ оголосив про нову програму кредитування.

Повʼязані теми:

Наступна публікація