"Цікаве рішення". Зеленський анонсував зниження тарифів на опалення

"Цікаве рішення". Зеленський анонсував зниження тарифів на опалення

Фото: УНІАН

Уряд ухвалив програму "Гарантована ціна на газ".

Влада знайшла рішення, яке допоможе майже удвічі знизити тарифи на опалення для населення. 

Про це у своєму відеозверненні повідомив президент України Володимир Зеленський.

За словами президента, Кабінет міністрів працює над тим, щоб взимку були знижені платіжки за опалення. Уряд ухвалив програму "Гарантована ціна на газ", завдяки якій вартість опалення зменшилася на 7%. 

"Працюємо над тим, щоби зниження було ще більшим. Потім у нас була зустріч з урядом на Банковій з приводу тарифів. Ми працюємо, щоб цієї зими було зниження, були зменшені платіжки за опалення", - сказав Зеленський. 

Він також повідомив, що також "знайшли цікаве рішення, яке дозволить наступної зими знизити тарифи на тепло майже наполовину". Президент повідомив, що задля цього буде створена окрема програма. "Ми готуємо інформацію, які готуються етапи, які кошти будуть виділені", - заявив очільник держави. 

Як повідомлялося, 30 листопада президент Володимир Зеленський скликав на Банковій нараду, аби обговорити шляхи, як можна знизити тарифи на опалення для населення, починаючи від грудня цього року. Він вимагав від уряду негайно почати негайно діяти, аби наступні платіжки до людей прийшли за зниженими тарифами. 

Президент зобов'язав урядовців знизити тарифи на тепло для населення

Президент зобов'язав урядовців знизити тарифи на тепло для населення

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація