Дезінфектори, маски та інші товари, які необхідні просто зараз із доставкою з Європи Партнерський Матеріал

Дезінфектори, маски та інші товари, які необхідні просто зараз із доставкою з Європи

Через ажіотаж на дезінфікувальні засоби в аптеках України, постає нагальне запитання - де купити необхідні товари для захисту від інфекції?

Їх можна легко замовити з Європи за допомогою сервісу myMeest. Окрім широкого вибору товарів, потішать і доступні ціни. 

В іноземних інтернет-магазинах з доставкою до України можна замовити: дезінфікувальні засоби, захисні маски,антибактеріальні гелі, антибактеріальне мило, а також, вітаміни для імунітету. 

Шопитися в інтернеті цілком безпечно, а за доставку подбає myMeest, який привезе обрані товари з європейських магазинів, з каталогом яких можна ознайомитися на сайті.

Отож, перед початком віртуального шопінгу необхідно зробити всього кілька рухів мишкою, щоб зареєструватися в особистому кабінеті myMeest

А для вашої зручності закордонні адреси для доставки можна переглянути без пошуку у Google, просто тицніть на посилання ТУТ.

Найперше, без чого ви точно не зможе обійтися зараз, - це антибактеріальне мило. Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) рекомендує якомога частіше мити руки. І ось кілька варіантів із польського інтернет-магазину Siberica. Антибактеріальне мило з прополісом та делікатною формулою Korana, 300ml за 129,94 грн.

Мило має антисептичні властивості завдяки активному прополісу, що не лише очищає та дезінфікує, а й заспокоює суху шкіру. Погодьтеся, після частого контакту з водою - це саме те, що треба для шкіри рук, яка страждає від сухості. А ще приємний бонус: це мило можна використовувати і для всього тіла!

А ось для дітлахів - і захист, і смачнючий аромат тропічного десерту з антибактеріальним милом Yope ананас та кокос.

У кумедній пляшці, яка не залишить байдужими малечу, 400 мілілітрів. А коштує це пахуче задоволення 168,94 грн. Використовувати можна для дітей від 3 років.

Завдяки м'якому антибактеріальному компоненту мило видаляє шкідливі бактерії і допомагає відновити належний баланс мікробіома.

Замовивши антибактеріальне мило за допомогою сервісу доставки myMeest, візьміть до уваги, і як правильно мити руки! ВООЗ рекомендує мити руки милом і водою, якщо вони явно забруднені, а також після відвідування туалету:

  • зволожте руки водою
  • візьміть достатню кількість мила
  • потріть одну долоню об іншу, а також тильну поверхню кисті і між пальцями
  • обполосніть руки водою
  • ретельно висушіть рушником
  • кран закрийте за допомогою рушника

Коли ж немає можливості помити руки, користуйтеся дезінфікувальними засобами. Чималий вибір є на німецькому amazon. Цінова категорія залежить від об’єму та складу засобу стартує від близько 160 грн.

Санітайзери невеликих об’ємів зручні у користуванні в дорозі, вони забезпечують профілактичний захист від інфекції. Підходять, як для рук, так і для оброблення поверхонь. Після нанесення рідини на руки, треба їх помасувати, як під час миття

Зручний санітайзер у формі геля можна замовити на ebay за 131.36 грн. Він вбиває 99,9% мікробів, а купуючи кілька, можна зекономити мінімум 5 євро.

Для домашнього ж використання myMeest радить придивитися до об'єму побільше - гель Bachun 300 ml за 294.90 грн.

Цей гель для рук містить 75% алкоголю і вбиває 99,999% мікробів і бактерій, запобігаючи небажаному поширенню хвороб. Його можна використовувати на кухні, у ванній кімнаті, а також в офісі.

Попри карантин, на вулицю все одно доводиться виходити за продуктами або на вигул собаки, і, за правилами, ви маєте бути у захисній масці. 

Найбільш надійні серед них - протипилові маски. На німецькому amazon можна замовити одну маску або набором.

Jiaxingo респіратор чорного кольору особливо стане зручним для тих, хто їздить на велосипеді. У масці легко дихати завдяки вбудованому клапану видиху, а спеціальне кільце для фіксації на носі дозволяє носити її з комфортом. Коштує маска 265,38 грн.

Набір із чотирьох захисних масок підійде для сім'ї. Маски багаторазового використання, їх можна мити. Вони мають регульовані петлі для вух та перенісся, що, погодьтеся, дуже зручно, коли доводиться носити маску тривалий час. У комплекті також містяться 20 змінних фільтрів. Вони фільтрують понад 95% забруднення, вартість такого набору зі знижкою - 531,05 грн.

Зовнішнім захистом ми спорядилися, варто подумати і про внутрішній. У цьому організму допоможуть вітаміни - для підвищення імунітету. 

Великий вибір вітамінів є у чеських інтернет-магазинах. Насамперед, це вітамін С від VITALAND всього за 150,84 грн. Він допомагає організму активувати імунну систему для боротьби з вірусами.

Вітамін С сприяє підтримці захисних сил організму і правильному функціонуванню імунної системи.

Для підтримки імунітету myMeest рекомендує ознайомитися і з іншими вітамінами, які представлені на чеському сайті BENU. В асортименті є мультивітамінні комплекси, цинк, селен та вітаміни для дітей за доступними цінами. Перед вживанням бажано проконсультуватися зі своїм лікарем.

А ще myMeest завжди з вами на зв'язку у своїх месенджерах Telegram та Viber. Про всі акції, знижки та новинки ви завжди можете дізнатися у спільнотах. Приєднуйтеся та дізнавайтеся найсвіжіші новини та беріть участь у крутих конкурсах від myMeest. 

Приємних вам покупок з myMeest і міцного імунітету!

 

Наступна публікація