Два Porsche і картина Подерев'янського. Декларація кандидата у президенти Петрова

Два Porsche і картина Подерев'янського. Декларація кандидата у президенти Петрова

Фото: ТСН.ua

Скандальний політтехнолог має готівку і банківські рахунки.

Політтехнолог і блогер, кандидат в президенти Володимир Петров за 2017 рік задекларував дві земельні ділянки 1200 і 880 кв.м в Київській області, квартиру 72,8 кв.м в Києві. Він володіє автівками Porsche Panamera 2010 року випуску та Chevrolet Camaro 1969 року. 

Петров є кінцевим бенефіціарним власником чотирьох компаній, поміж яких ТОВ "Люмпен Продакшн" і "Няшні кицьки".

Доходи Петрова склали 123,8 тис. грн зарплати. Він також задекларував 30 тис. доларів готівкових коштів, ще 43,2 тис. доларів у нього розміщені в "Укрсіббанку", 33,2 тис. доларів і 25 981 грн - в "ОТП банку". Він також задекларував картину Олеся Подерев'янського.

Його дружина володіє земельною ділянкою 549 кв.м і садовим будинком 134,9 кв.м на Київщині, і ще однією ділянкою 20 тис. кв.м в Кіровоградській області. Вона має Porsche Cayenne 2011 року і тримає готівкою 18 тис. доларів. На рахунках у банку у неї розміщено 2 400 доларів.

Нагадаємо, від 31 грудня 2018 року в Україні офіційно стартувала президентська виборча кампанія. Кандидати у президенти могли подавати документи на розгляд до Центральної виборчої комісії. Процедура реєстрації завершилась 3 лютого. Станом на 8 лютого ЦВК зареєструвала 44 кандидати у президенти. 

Фото: ТСН.ua

Самі вибори призначені на 31 березня 2019 року. Про кандидатів, які вже подали документи до ЦВК та планують взяти участь у президентських перегонах, читайте за посиланням. Ознайомитись з повним переліком декларацій кандидатів можна тут: Будинки, земля і мільйони готівкою. Декларації кандидатів у президенти України.

Шестеро кандидатів у президенти підписали меморандум про чесні вибори

Шестеро кандидатів у президенти підписали меморандум про чесні вибори

Повʼязані теми:

Наступна публікація