Генштаб ЗСУ підняв зарплати сержантам і старшинам

Генштаб ЗСУ підняв зарплати сержантам і старшинам

Фото: УНІАН

У середньому надбавка до грошового забезпечення складає від 500 до 1200 гривень.

Генеральний штаб Збройних сил України підняв зарплати окремим категоріям військовослужбовців сержантського та старшинського складу.

Про це повідомляє прес-служба Генштабу.

Підвищення зарплати сталося з 1 червня. У середньому надбавка до грошового забезпечення складає від 500 до 1200 гривень щомісячно. У серпні молодші командири отримають цю надбавку за два місяці – червень та липень.

У Генштабі зазначають, що збільшення зарплати сталося "на виконання доручення президента України, наказу міністра оборони України… з метою підвищення статусу молодших командирів, матеріального стимулювання їх діяльності, забезпечення належних соціальних стандартів".

"Нині триває робота щодо реструктуризації грошового забезпечення всіх категорій військовослужбовців", - повідомляє Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, у травні президент України Петро Порошенко доручив міністру оборони Степану Полтораку підвищити зарплати сержантського складу Збройних сил України. Порошенко сказав, що вважає неприйнятним, коли відмінність від грошового забезпечення контрактника, який щойно прийшов на військову службу і сержанта, який вже служить молодшим командиром, складає 200-400 гривень. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація