Гральний бізнес в Україні вже сплатив 70 млн грн за ліцензії

Гральний бізнес в Україні вже сплатив 70 млн грн за ліцензії

Фото: Associated Press

Бізнесмени сплатили три ліцензії.

В Україні гральний бізнес уже сплатив три ліцензії загальною сумою в 70 млн грн, повідомив керівник парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

Про це він сказав під час брифінгу 1 березня.

"Ми слухали доповідь керівника гральної комісії (комісії з регулювання азартних ігор і лотерей) Івана Рудого. Він нам доповів, що три ліцензії вже видані і оплачені на 70 мільйонів", - сказав парламентарій.

Гетманцев наголосив, комісія видала ще дві ліцензії на ведення грального бізнесу, гроші від яких надійдуть найближчим часом. Тоді очікують отримати ще 130 млн грн.

Верховна Рада 14 липня легалізувала гральний бізнес, внісши 3500 правок і витративши півтора тижні на розгляд законопроєкту. За новим законом матимуть право грати люди від 21 року. Самі казино побудують лише у 4- та 5-зіркових готелях. Його власники змушені будуть заплатити лише за ліцензію два мільйони доларів у столиці і один мільйон в інших містах. Зали гральних автоматів дозволять у готелях від трьох зірок, або ж у великих заміських комплексах. Новий закон також дозволяє грати в покер, не лише спортивний, а той що на гроші.

Яким буде гральний бізнес в Україні: відповіді на головні запитання

Яким буде гральний бізнес в Україні: відповіді на головні запитання

Повʼязані теми:

Наступна публікація