Італійка намагалася вилетіти з Києва з мільйоном доларів у коробках з-під взуття

Італійка намагалася вилетіти з Києва з мільйоном доларів у коробках з-під взуття

Фото: Reuters

Жінку затримали на митному контролі аеропорту.

Мільйон доларів у коробках з-під взуття намагалася вивезти з України італійка через аеропорт у Жулянах. Гроші помітили митники під час перевірки пасажирів рейсу до Мілану, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Підозрілий вантаж у валізі виявили завдяки рентген-обладнанню. Митникам жінка представилася працівницею державної місії та заявила, що перевозить дипломатичний вантаж – блокноти. Тому спершу навіть намагалася не надавати свої речі для огляду, мотивуючи це недоторканністю. Але оскільки дипломатичного паспорту в громадянки Італії не було, митники таки перевірили її валізи.

Працівники летовища зізнаються, що раніше з подібними порушеннями не стикалися і таких великих сум не бачили. "Такий випадок тут вперше. І в "Борисполі", за моєю інформацією, такого теж не було. Грошей було приблизно кілограм 8-10. Вона сказала, що гроші не її, а як вони туди потрапили – не знає. Оця вся її відповідь", - розповів керівник відділу митного оформлення Олексій Стояновський. За фактом порушення правил перевезення валюти митники склали адміністративний протокол. Жінку затримувати не стали, бо права на це не мають. Її особу не розголошують. За місяць суд прийме рішення щодо майбутньої долі грошей. Тим часом пані, котра їх перевозила, вирушила до Мілану.

Кореспондент ТСН Алла Хоцянівська

У аеропорту "Жуляни" затримали громадянку Італії, яка намагалась вивезти мільйон доларів

У аеропорту "Жуляни" затримали громадянку Італії, яка намагалась вивезти мільйон доларів

Повʼязані теми:

Наступна публікація