"Картини, годинники, мільйон доларів готівкою". Декларація кандидата у президенти Бондара

"Картини, годинники, мільйон доларів готівкою". Декларація кандидата у президенти Бондара

Фото: ТСН.ua

Депутат володіє 17 дорогоцінними іконами і коштовними запонками.

Глава партії "Відродження", кандидат у президенти Віктор Бондар у 2017 році задекларував земельну ділянку 1 500 кв.м. і житловий будинок 611,4 кв.м. в Гостомілі Київської області, земельну ділянку 2 500 кв.м. на Хмельниччині та квартиру 77,7 кв.м. в Одесі.

Доходи Бондара склали заробітна плата (234 498 грн), кошти на депутатські повноваження (252 8250 грн) і проценти (3 879 грн).

Депутат тримає готівкою більше 1,3 млн доларів, 240 тис. євро та 170, 5 тис. грн. Трохи більше 50 тис. грн у нього розміщені на банківському рахунку в Приватбанку. Він також отримав кредит в Приватбанку в розмірі 161 203 грн.

Він задекларував 77 картин різних художників, одну картину "Таємна вечеря" вишиту шовковими нитками, 17 дорогоцінних ікон, чотири антикварних годинники, дев'ять наручних годинників (бренди Breguet, Ulysse Nardin, Vacheron Constantin) та три пари запонок з дорогоцінного металу.

Бондар є кінцевим бенефіціарним власником компанії "Будінформ".

Як повідомлялося, від 31 грудня 2018 року в Україні офіційно стартувала президентська виборча кампанія. Кандидати у президенти можуть подавати документи на розгляд до Центральної виборчої комісії. Процедура реєстрації завершиться 3 лютого. Самі вибори призначені на 31 березня 2019 року.

Про кандидатів, які вже подали документи до ЦВК та планують взяти участь у президентських перегонах, читайте за посиланням. Ознайомитись з повним переліком декларацій кандидатів можна тут: Будинки, земля і мільйони готівкою. Декларації кандидатів у президенти України.

Партія "Відродження" висунула кандидатом у президенти Віктора Бондаря

Партія "Відродження" висунула кандидатом у президенти Віктора Бондаря

Повʼязані теми:

Наступна публікація